Selamlar, Mercedes ve BMW'nin lafı geçince ben de fazla teknik açıklamaya girmeden bir bilgi paylaşımında bulunayım:
Koluman'da yeni C serisini inceledim. İlk gelen seride araçların üstünde cd çalar ve geri görüş kamerası yok (oysa ki MBT'nin web sitesinde araç konfigüratöründe C serisi için geri görüş kamerası standart olarak görünüyor). Aynı şekilde tam adını bilmediğim, ancak ön koltuklar arasında yer alan ve mouse görevini gören kontrol elemanı da yer almıyor. Bu şekilde stoklarda bulunan eksik donanımlı araçlara indirim yapmıyorlar, onun yerine dinamik ön far gibi ekstra donanım varmış, fiyat farkı almıyorlar. Bu kasanın daha yeni olduğunu ve 7 yıl satışta olacağını söylediler (Türkçesi "indirim için bekleme, işler kesat olursa veya model eskirse indirim yaparız").
Yeni C serisi şık bir araç olmasına rağmen bende BMW F30 için hissettirdiğini hissettirmedi. Yeni C serisinin arkası bana F30'a göre daha dar geldi. Yeni C serisi ile BMW F30 arasında kalsaydım tercihim F30 olurdu. Keza o kadar reklamı yapılan GLA da tuhaf oranlara sahip bir suv kırması gibi geldi. Bir de medyada GLA'nın bir RR Evoque gibi patlayacağı falan yazıyordu, gayet hikayeymiş