TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj derKaiser » 06 Haz 2014, 14:37

HeroFB yazdı:Pardon ama Mercedes'in savunulacak nesi var ben orasını anlayamıyorum adamlar zaten yapmış bugün kime dünyadaki en prestijli arabayı sorsanız Mercedes S Klasse der benim okuduğumdan tek anladığım Baran konfor istiyorsan Mercedes Sürücü odaklı performans istiyorsan BMW diyor

Bu arada tekrar yazdığınızda fark ettiğim için belirteyim Baran tamamen teknik konuşurken sizin araç C180'di galiba diyerek kişisel konuya siz giriyorsunuz ne yani ben arabası C180'nin yarısı bile etmeyen biri olarak hiç konuşmayayım o zaman

bence tekrar okursan görüceksin ki orda c200 performanslı bir araç demek istiyorum c180lerin performansı düşük denmek istiyor. bu da tamamen teknik!! kimseye orda senin alınganlık ettiğin gibi vay efendim sende 180 var ozaman öl demiyorum bende de 94 model e200 var diyorum benim arabamda yarısı dahi etmiyor kimseyi parasıyla kıyaslamadım şuanda ne dediğini bilmeden savunmaya geçiyorsun. ayrıca Mercedes sahiplerine yaptığınız saygısızca yorumlarıda göz ardı etmeyeceğim hiç bir şekilde. sen kalkmış hala ordan baranı savunmak için okuduğunu anlayamayarak hala bişeyler karalıyorsun sonra ben mi suçlu oluyorum?

okuma yazmak ayrı okuduğunu algılamak çok ayrı. hayır konu kapansın dedikçe başkası gelip bişeyler gösterme çabasına neden giriyor onu da anlamadım tartışanlar bişey yazmıyor sıra size geldi herhalde, tamam arkadaşınızda en çok ben seviyorum seni bak savundum seni mi diyeceksiniz?

bu şekilde direkt olarak bana hitaben yazmadığınız sürece konuyu kapattığımı tekrardan belirtirim. kendimi savunmak için gerekeni yazacağım. diğer forum kullacılarına verdiğimiz rahatsızlık için ben özür dilerim.

edit ve dip not olarak :

derKaiser yazdı:sende C180 vardı yanlış hatırlamıyorsam ondandır. MBTürkiyeden biliyorum, C200 K var elimizin altında BMW lerden çok daha iyi tepkimesi var ve yol tutuşu da çok iyi, W220 S500 le kafa kafaya gidiyor BMW 7.40 ı yiyor Mercedes'e laf ettirmem kimse kusura bakmasın, yaşananlarda talihsizliktir.. tercih meselesi bmw ama Mercedes bir çok yönden açık ara önde olmasına rağmen adı çıktı hantala.. ha bu arada geçen hafta 2014 full M paket 3.16 kullandım virajlarda yatıyor arka koltuklarda vasattı ama ses sistemi muazzamdı :D

bakalım bizim kerata yarın çıkacak mı? :roll:

sen burdan olayın kişiselleştiğini algılıyorsan cidden yanlı ve taraflı davranıyorsun. kişiselleştiren sen 94 modele devam et diyendir. yanlış anlaşılma olabilir. bundan sonraki karşılıklı 2 mesajda da hiç bir kişisel detay yoktur. sen 94 e devam et gayette hoş olmayan bir yorumdur kabul etmemem de doğaldır.
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj herofb » 06 Haz 2014, 14:51

hatalı olmana , durup dururken tantana çıkarmana ve senden 6 yaş büyük olmama rağmen inatla siz yazıyorum ya kabahat bende .........
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj minus2point4 » 06 Haz 2014, 15:50

Resim

Rahatla lütfen, şimdi seninle geçmişe küçük bir yolculuk yapacağız.. unutma, halledilemeyecek hiçbir problem yoktur.. :D
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj razz » 06 Haz 2014, 16:19

Bu koltuğun desteği tırt yalnız.. :!: Olay alcantra görünümlü kumaşın içine visko yastık koyup, dört tane krom ayak takmakla bitmiyor.. :geek: Koltuk dedin mi bar taburesinden daha iyi desteği olmalı.. :idea:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj derKaiser » 06 Haz 2014, 16:30

en ufak bi harekette düşme ihtimali var şöyle bir şey daha kullanışlı olabilir;

Resim
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Miriel » 06 Haz 2014, 16:44

derKaiser yazdı:en ufak bi harekette düşme ihtimali var şöyle bir şey daha kullanışlı olabilir;

Resim

Kitap okumak ve dinlenmek için mükemmel bir koltuk. :champ: :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj justdoctor » 06 Haz 2014, 17:12

HeroFB yazdı:hatalı olmana , durup dururken tantana çıkarmana ve senden 6 yaş büyük olmama rağmen inatla siz yazıyorum ya kabahat bende .........

Peki o zaman ben ne yapayım ? İnsanların üslubu farklıdır aynı üslup ile baran'da senli benli yazmaktadır, ben ise onca şeye rağmen hala siz demekteyim :thumbup:

Razz yazdı:Ssagnak;
Toplam 29 mesajının tamamı TSF Otomotiv bölümünde.. Bunlardan 25 tanesi Hat Trick başlığında.. Sadece 1ad. mesajında saat paylaşımı var.. Avatar'ın da bahsettiğim detaylara destek olur nitelikte.. Senden saatlerle ilgili de paylaşım görebilecek miyiz acaba yoksa Donanım Haber - Otomobil Genel tadında devam mı edeceksin..?

minus2point4 yazdı:
Razz yazdı:Aahhhhh beeeaaa.. Kotu kacirmisim..

( Donanim Haber forum insani tepkisi :D )

YAV HEHE.gif'i de unutmayalım :D

Kendi adıma konuşmam gerekirse bunu hoş bulmadım. Hele ki minus2point4'un sürekli son sözü söyleme çabalarına söyliyecek bi şey bulamıyorum. Kusura bakmasın ama bana dizi ve filmlerde gördüğümüz sürekli son sözü söylemye çalışan ezik karakterli kişileri hatırlatıyor ve bu tipleri çoğu dizi ve filmde görebilirsiniz. Tarafsız bir şekilde bakabilenlerin bunu görüceğine inaniyorum. Kişiye özel saldırı diyorsanız da ben bana yapılanın bu olduğunu düşünürek böyle algıladım.

Ayrıca baran'ın da Mercedes'i kötülediği yoktu kendi bildiği/inandığı şeyleri söylüyordu fakat ben hala bir arabayı kullanınca her şeyin bilindiğini iddia edilmesini doğru bulmuyorum. Tamam baran bir sürü araba kullanmıştır arabalar konusunda çok ilgili ve bilgilidir saygı duyuyorum bu konuda bi şey de demedim, en iyisini ben bilirim de demiyorum ama biraz araştırsaydı kendisi de görürdü. Daha önce de dedğim gibi bildiğim şeyleri dahi araştırıp tekrar yazmaya özen gösteririm ve o bilgiyi de uydurmadım. Bu sebeple bildğim bir bilgiyi sert bir üslupla paylaşmamdan sonra olayın rengi değiştiği de gözlemlenebilir. Her zaman haklı olduğumu da savunmuyorum, özeleştiri de yapabiliyorum. :thumbup: Ayrıca bakıldığında razz'da tartışmanın başında böyle çocukca şeylere gerek yok demiş. :thumbup: fakat kendisi 37 yaşında olmasına rağmen şu an çocukluk yapmakta değil mi ?

Bence yeni üyelere, tanımadığınız kişilere karşı bu kadar ön yargılı olmayın. Birbirinizi tanımanız kötü bir şey değil fakat hatalı olunduğunda da tüm hatayı tanımadığınız kişilere yıkmayın. :!: Yeni üyeleri de tanımaya çalışıp yeni arkadaşlıklar edinmekte bir sakınca olduğunu sanmıyorum..

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Mesaj minus2point4 » 06 Haz 2014, 17:20

ne güzel ortam sakinlemişken oldu mu şimdi bu.. bunu siz istediniz :twisted:

Resim
Kullanıcı avatarı
minus2point4

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners