Doğru düzgün yolları olmayan her yolu bozuk ve çukurlu olan Türkiye'de rahatça araba kullanmak mümkün mü ? Çok kaçsa, uçsa, hızlı olsa 250 değilde 350-400 yapsa nolucak burada Almanya'daki gibi hız limit olmayan otobanlar, kaymak gibi yollar mı var ?
Paylaşımlarda bulununca yine aynı şekilde saçma sapan ağızla konuşma/yazma eylemleri "bilseydim alırdım, kötü kaçırmışım donanımhaber tepkisi" gibi şeyler ne kadar doğru ? Moderator olunca forumlarla, insanlarla dalga geçmek normal mi oluyor ? Peki ya dalga geçtiğini sanırken aracın kelepir fiyatta olduğunu kendi modelleri arasında en ucuza gidenlerden biri olduğunu araştırıp bilmeden yazmak esasında kendini gülünecek duruma düşürmüyor mu ? Hayır yani forumda arkadaşlık kurmak çok güzel bir şey ama arkadaşının hatalarını görmezden gelip birbirini savunmak, saçma sapan yorumlarla arkadaşını desteklemek midir doğru olan

Ben buraya saatler hakkında bilgi edinmek için giriyorum, arada hoşlandığım şeylerden paylaşım yapıyorum. Bazı şeyleri -bilsem dahi- tekrar araştırmadan paylaşmamaya özen gösteriyorum. Hatalarım da oluyo olabilir. Fakat kimseye de saygısızlık etmediğim halde yaşı benden büyük forumdaşların saygısızlığına anlam veremiyorum. Kendilerini çok akıllı/üstün mü sanmaktalar bilemiyorum.