TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Baran » 05 Haz 2014, 11:10

ESP kapanmiyor tepkimeleri kötü denilmiyor öyle zaten,tum guncel Mercedes modellerinde sistem tek kademe iptal ediliyor 1 - 1.5 metre kaydiktan sonra caaart diye tutuyor arabada ne denge kaliyor ne bisey.Bende SLK200k de vardi 2007 model oda oleydi.Buna karsilik 2004 model 3.16 BMW de DSC ister tek kademe ister cift kademe iptal edilebiliyor yagmurda M3 oluyordu.Videosunu koydugunuz arac 204 kasa c63 Amg zaten bir zahmet kapansin sistemi.Mercedeste BMW de kendini kanitlamis markalar kimse tartisamaz ama Mercedesin konfor odakli BMW nin ise surucu odakli birer marka oldugunuda kimse degistiremez.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj justdoctor » 05 Haz 2014, 11:28

Mercedes-Benz'de istendiği takdirde ABS, BAS ve ESP tamamen kapatılabilir :!: Bilip bilmeden konuşmamak gerekiyor Mercedes'i yaladık yuttuk tripleri her zaman sökmez ki Mustang'de de bunu gördük. Biraz uğraşma ile bunlar kapatılabiliyor, güvenlik önemli bir detay herkes kapatırsa kazalar kaçınılmaz olur. Ayrıca AMG'de olsa normal Mercedes'de olsa araçlara hız limiti de konuluyor fakat Brabus gelip limiti kaldırıp biraz takviye ile senelerdir en hızlı sedanı yapıyor. :thumbup: :champ:

Bence Mercedes ve BMW, Rolex ve Omega'ya benziyor. Omega'yı her ne kadar sevsemde Rolex karşısında şansı yok tıpkı BMW'nin Mercedes karşısında olduğu gibi. Saatten örnek veriyorum ki bazı şeyler rahat anlaşılsın ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Baran » 05 Haz 2014, 11:53

Vallahi bilmiyodum kapatildigini aydinlattin sagol :D Test moduna alip kapamaktan bahsetmiyoruz normal markanin kullanicisina sundugu imkandan bahsediyoruz.Mercedeste kapatilmiyor sadece test modunda kapatiliyor ondada geri donüs yok tekrar sistemi devreye sokmak icin servise gitmek gerekiyor.Tiff Needell AMG bir jiple mercedesin fabrika test parkurunda bu ne ya boyle kaymiyor etmiyor demesi uzerine mercedes yetkilileri gelip araci test moduna aldilar eglensin diye.O kismizda videoda kestiler yayinlamadilar nasil kapatildigini.Herkes dogustan yalamis yutmus turklerde zaten otomobil isini onu biliyoruz bilmedigimiz seyler soleyin.Mercedes gıral arac bende seviyom cok pis kacıyor.Gökte yildiz yerde yildiz ağalar dagilabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Baran » 05 Haz 2014, 11:56

Ayrica hiz limitoru tum guclu alman otomobillerinde 250km dir.Onu kaldirmak icinde Mercedes icin konusursak Brabusa gerek yok beyne baglanan her bilgisayarla o limitoru kaldirmak mumkun.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj justdoctor » 05 Haz 2014, 11:59

Benim böyle bir iddiam hiç bir zaman olmadı. Önceki sayfalardaki tartışmayı görünce ortamı yumuşatmak için bir araç paylaşayım dedim garip tepkiler aldım :thumbup: Beyaz altın coke bezel GMT Master-II, çelik GMT Master-II fiyatına satılsa nasıl bi tepki verilirdi bedavaya gitti denmez miydi veya siz ne derdiniz doğrusu bunu gerçekten merak ediyorum :?: çünkü benim verdiğim tepki yanlış anlaşıldı.

Evet dediğiniz gibi fakat o zaman da garantide sıkıntılar yaşanıyor.
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Mesaj derKaiser » 05 Haz 2014, 12:06

baran sensin ya. ama nasıl olduda 2 senede varsa yoksa Mercedes bmw aksi nalet tukaka dan, bmw dünyanın en iyisine geçtin merak ettim.
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj Baran » 05 Haz 2014, 12:09

Brabus extra bir program yuklemiyor limitor iptali icin,girip menuden limitoru iptal ediyorlar hepsi bu ama sorunca Brabus programi yukluyoruz diyip cuvalla para aliyorlar.Herhangi bir bilgisayarla universal programla girip menuden ayni islemi artik herkes yapabiliyor.Yetkili 1 tek servis tanimiyorum yazilimi yada hiz limitorununun iptal edildigini anlayip garanti disi birakacak.Aracin sanzimaninda vs bir sorun cikmadikca arastirmazlar beygir tork yazilimlarini bile aracta.Km limitorunu iptal ettirmeyen yok zaten M lerdede AMG lerdede.Almanyada ise hiz limitorunu servisler kaldiriyor karsiligindada size bir belge imzalatiyorlar 250+ ustu suratlerde yapilan kazalarda sorumluluk kabul etmediklerine dair.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj derKaiser » 05 Haz 2014, 12:14

ayrıca şive yapmanada gerek yok Mercedes'i papa dahil tüm dünya liderleri kullanmaktadır. hiç birinin komikliklere şakalara şivelere ihtiyaç duyduğunu sanmam. Mercedes sahiplerini aklınca hor göremezsin, seviyeyi düşürme.

caddedesin ya BB henüz el değiştirmedi arada geceleri çık bak kullanıcı farkı nasıl belli ediyor kendini. hatta durdur el kol yap korna çal ne bilim selam ver oturur sohbette edilir yani saatlerden arabalardan konuşulur. merak etme bi tek sende yok araba ile saat, güncel şekilde son haberleri takip ediyorum ben.
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners