TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Baran » 03 Haz 2014, 20:46

Ben zaten yuksek performans beklentisi olupta Mercedes alanlari anlamiyorum.AMG serilerinde bile BMW deki ataklik gaz tepkisi yok.O kadar performans beklentisi olanlarin kesinlikle BMW tercih etmesi gerekiyor sonucta herkes araclarin limitlerini zorlayacak kadar cesur yetenekli yada bilincli olmayabilir.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj derKaiser » 04 Haz 2014, 00:38

sende C180 vardı yanlış hatırlamıyorsam ondandır. MBTürkiyeden biliyorum, C200 K var elimizin altında BMW lerden çok daha iyi tepkimesi var ve yol tutuşu da çok iyi, W220 S500 le kafa kafaya gidiyor BMW 7.40 ı yiyor Mercedes'e laf ettirmem kimse kusura bakmasın, yaşananlarda talihsizliktir.. tercih meselesi bmw ama Mercedes bir çok yönden açık ara önde olmasına rağmen adı çıktı hantala.. ha bu arada geçen hafta 2014 full M paket 3.16 kullandım virajlarda yatıyor arka koltuklarda vasattı ama ses sistemi muazzamdı :D

bakalım bizim kerata yarın çıkacak mı? :roll:
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj derKaiser » 04 Haz 2014, 00:40

Baran yazdı:Resim

bu arada maslakta canlı canlı kırmızı üzeri beyaz şeritli GT 350 görmüştüm cidden mustang başka arabalar.. 67 fastback hep hayalimde kalacak ama Bullitt olması lazım :)
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj Baran » 04 Haz 2014, 08:23

derKaiser, benimki 2008 C200 K idi. 184hp 250nm.Gayet iyi bir performansi vardir 8 ay oldu satali heryerde hersekildede limitlerini gordugum bir aractir.Ben kucuklugumden beri hardcore BMW ciyimdir , 2008de C kasa ciktiginda gercekten goruntusune hayran olup ozel siparisle Harman Kardon muzik sistemli 18 AMG jantli cam tavan AMG paket doldurup aldim C200 k.Senelerce kullandim ve duzgun kaliteli bir aracti.Performans yonunden ise kesinlikle memnun kalmadim BMW ye eli ayagi gibi alismis biri olarak kesinlikle hissiz ve performansi BMW ye kiyasla kesinlikle düşük.Ben 200+ suratlerdede ciddi zorladim dusuk suratlerdede ve kesinlikle his yok direksiyonda gazda.Gaz yemesi gereken yerde gaz yemez arkasini savurmasi gereken yerde savurmaz direksiyon hissiz...Yol tutuyor 100km ustunde guzel ivmeleniyor ama performansli kullanima yatkin degil BMW ye kiyasla.7.40 i gectiyse BMW de kesin bir sorun vardir aksi takdirde gecmesine imkan yok S500 le kafa kafaya gitmesinede mantiken zaten olanak yok KG/Beygir Tork ortalamalarini aldiginizda bile sonuc ortada.Supercharger + Hacimsiz Mercedes motorlari sisiyordu artik Turboya gectiler ve kucuk hacimlerde SC lere nazaran cok daha iyi sonuclar aliyorlar.Mercedeslerde DSC bile tek kademe kapaniyor alet sana guvenmiyor yok diyor bu kadar yeter kaydigin diyip zart diye tutuyor BMW de ise DSC komple iptal edilebiliyor senelerce yazdim bunlari Mercedes forumunda.Gercekten performansli kullanimda bilenler bilir aracin istediginiz takdirde kopmasi yada virajlarda stresinin bosaltilmasi gerekir kopmadigi yada Mercedeslerdeki gibi biraz kopup aniden tuttugu takdirde aracin dengesi bozulur istenilen performans elde edilemez.

Kalite hususuna gelirsek Mercedesin ustunlugu uzun seneler once sona erdi maliyetlerin onemli olmadigi kromajlarin maunlarin bolca kullanildigi mercedeslerin Ibrahim Tatlises filmlerinde boy gosterdigi donemlere kadar kalite kupasi tartismasiz Mercedesin elindeydi.BMW tabiri caizse döküluyordu malzeme kalitesi ise Mercedes ile boy olcusemezdi.Yalniz ne zamanki pazar genisledi rakipler cogaldi markalar maliyetleri dusurmeye basladi isin icine yakit ekonomisi vs girdi Mercedes kaliteden ödun verdi.Benim Mercedes C serisinin ici 1 serisinden daha kalitesizdi Toyota Corolla kivamindaydi sonradan makyajladilarda adama döndü.Gunumuzde BMW nin sacı bile Mercedesten daha kalitelidir emin olun ic malzeme kalitesi olarakda BMW 1 adim ondedir.Motor konusunda BMW zaten aldı basini gitti ki 2 litre dizeline rakip olan 220cdi ler herzaman BMW nin golgesinde senelerdir.Mercedesteki gaz tepkisi BMW den iyidir diyenin ayaklarinda bir problem vardir.Neyse sıkildim sonra tekrar yazarim :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ernest0 » 04 Haz 2014, 10:53

Baran yazdı:
Kalite hususuna gelirsek Mercedesin ustunlugu uzun seneler once sona erdi maliyetlerin onemli olmadigi kromajlarin maunlarin bolca kullanildigi mercedeslerin Ibrahim Tatlises filmlerinde boy gosterdigi donemlere kadar kalite kupasi tartismasiz Mercedesin elindeydi.BMW tabiri caizse döküluyordu malzeme kalitesi ise Mercedes ile boy olcusemezdi.Yalniz ne zamanki pazar genisledi rakipler cogaldi markalar maliyetleri dusurmeye basladi isin icine yakit ekonomisi vs girdi Mercedes kaliteden ödun verdi.Benim Mercedes C serisinin ici 1 serisinden daha kalitesizdi Toyota Corolla kivamindaydi sonradan makyajladilarda adama döndü.Gunumuzde BMW nin sacı bile Mercedesten daha kalitelidir emin olun ic malzeme kalitesi olarakda BMW 1 adim ondedir.Motor konusunda BMW zaten aldı basini gitti ki 2 litre dizeline rakip olan 220cdi ler herzaman BMW nin golgesinde senelerdir.Mercedesteki gaz tepkisi BMW den iyidir diyenin ayaklarinda bir problem vardir.

kesinlikle +1 :thumbup:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj justdoctor » 04 Haz 2014, 11:09

Bedava denilebilcek bir fiyata giden orijinal, restore edilmemiş 1969 Ford Mustang Raven Black Boss 429

Resim
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Mesaj razz » 04 Haz 2014, 11:13

Benim hayran olduğum araçlar nedense hiç "gitmiyor" ..

Turbo cikletlerinden çıkan arabaların son süratini/beygir gücünü çarpıştırarak karşıdaki çocugun elindekini almak geride kalmadı mı beyler..?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj derKaiser » 04 Haz 2014, 11:42

yazmama gerek yok BMW yi almam da binmem de sadece eski kasaları hoşuma gidiyor onlarında 2005 öncesindeki en dolu modelleri 86 model Mercedes kadar dolu olduğundan tatmin etmiyorlar beni, yağ yakmaları servis sanayi dostu olmalarıda cabası..

benim şahsen 2000 üzeri mercedes alacak param yok ama 09 model C200 K ilerde alacağım arabadır evet iç malzeme kalitesi E'lere kıyasla tırt ama arka koltukların destekleri 8 bmw 12 audi gücündedir olay güderiyle kumaşı harman etmekle bitmiyor opel korsadan daha iyi desteği olmalı bmw dediğin arabanın

ben C leri zaten sevmezdim konfordan yoksunlar ama ilerde bende şundan alıcam

Resim

kaldı ki ben cidden C yi hiç sevmezdim ufak tefek diye ama C200 K nın yeri ayrıdır.

dediğim gibi uzun uzadıya yazmak gereksiz alet nalet.

ha ben 94 model E200'üm ile gayette mutlu mesudum hatta ticari kaygılar/servisle sanayiyle uğraşmayacağımı bilsem 77 450 SEL yahut 68 300 SEL alırdım.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners