Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Thsx » 01 Eyl 2012, 01:58
Sağol güzel açıklama olmuş merak ederdim

Eternal Sunshine.
-

Thsx
-
-
bosphorusbh » 29 Nis 2014, 21:24
arkadaşlar foruma ne zamandır üye olmaya çalışıyordum fakat ya tarayıcının ya da sitenin azizliğinden üye olmak bugüne nasipmiş.öncelikle hepinize selamlar.şimdi benim sizlere bir sorum var ; seiko kinetic direct drive ile seiko kinetic perputal arasındaki farkları bana açıklayabiilir misiniz? mesela iki saati de kolumuzdan çıkartıp bir yere bıraktığımızda ve yıllar sonra tekrar kolumuza taktığımızda ikisi de saati otomatik olarak ayarlar mı? fiyatları arasında çok az bir fark var.kısmet olursa yakın bir zamanda yurtdışına çıkıp alıcam acil bilgiye ihtiyacım var tr de bu kadar yüksek fiyatlar vermek istemiyorum açıkçası. şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum hepinize hoşbulduk diyorum.
-

bosphorusbh
-
Cct » 16 May 2014, 00:52

Seiko Kinetic'lerin ilk çıkan bu modelinden babamda vardı.
Tek hatırladığım anormal yüksek bir rotor sesi vardı. 3-4 kere bozulunca bir köşeye kaldırılmıştı. Sevgili babam early adapter olmanın tüm çilesini çekmişti

Her türlü saat itinayla takılır.
-

Cct
-
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir