TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL Bütçe Seviyesi Otomatik Saat Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL Bütçe Seviyesi Otomatik Saat Tavsiye

Mesaj promise1907 » 21 Şub 2010, 01:40

sifujack yazdı:ama onlar çin mekanizması diye biliyorum yanlış mı biliyorum

daha önce sayın ziyaliv bir mesajında bahsetmişti bu konudan, otomatik saatlerde sanırım japon mekanizma kullanılıyor.. kaldı ki söz konusu rakama daha fazlasını beklemekte çok mantıklı olmaz bence. Kaldı ki fotoğrafını eklediğim saat son derece güzel duruyor (bence)

Resim

Resim

hem kronolu hem otomatik hemde (internette) 200-250 lira daha ne olsun :)
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj sifujack » 21 Şub 2010, 01:55

hem kronolu hem otomatik hemde (internette) 200-250 lira daha ne olsun
bir de japon makineli olsun :) mesela seiko diverleri ebay de maximum 200 usd ye almak mümkün gibi
fila otomatik saatleri ne kadar acaba
le Turc genereux
Kullanıcı avatarı
sifujack

Mesaj Clk » 21 Şub 2010, 02:15

Fila'da 200 Euro civari
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 21 Şub 2010, 12:07

Şu konuya fikirlerinizi de ekleyerek yazın arkadaşlar.

viewtopic.php?f=62&t=1841

Rehber niteliği kazanacak umarım ilerleyen dönemde.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj TimeKeeper » 21 Şub 2010, 15:28

promise1907 yazdı:hem kronolu hem otomatik hemde (internette) 200-250 lira daha ne olsun :)

kronolu değil sanırım, birisi günün hangisi birisi de ayın kaçı gostergesi.
Tell me what your watch is, I'll tell you who you are..
Kullanıcı avatarı
TimeKeeper

Re: 200-300 lira param var otomatik kaliteli saat istiyorum

Mesaj kocak04 » 06 Haz 2010, 22:21

everywhere yazdı:ben kendime 280e unitas 6497li bir oscar aldım.bide pazarlıkla felan 300 350 arası eta 2428 makinalı satıyorlar.çapları 41mm.

unitas 6497li olan model kurmalı bu

Resim

eta 2824-2 otomatik mekanizmalı

Resim

saatlere pırlanttan bakabilirisniz.

Herkese iyi akşamlar.Sizlere geçen gün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Bunda birkaç gün önce İzmir Forum Bornava'da dolaşırken Oscar bayisine 2824-2 li olan otomatik Oscar modelini görmek istedim.Mağazaya girdiğimde ellerinde olmadığını ama İstanbul'daki mağazadan getirebileceklerini söylediler.Sağolsun satıcı arkadaş oldukça ilgilendi.Ama maalesef göremedim.İzmir'de ikamet edemediğim için.Liste fiyatı 700 civarıymış.Ama Oscar'ın sitesinde 495 olduğu için bana o fiyattan verebileceklerini söylediler.Buraya kadar herşey normal.Yine bir kaç gün önce bu saati internette araştırırken Saattürk adlı sitede bu saati havale fiyatı 400 TL sına buldum.Hemen mail atarak stoklarında olup olmadığını sordum.Ellerinde 1 adet varmış.Bugün tekrar siteye girip almaya niyetlendim ama birde ne göreyim
saatin havale fiyatını 640 TL sına çıkarmışlar.Kendi kendime gülüyorum şuan.Şimdi size soruyorum bu ticaret mi? Esnaflık mı? Yoksa fırsatçılık mı? Bence müşteri kaybetmek.Alıntı yaptığım mesaj sahibi arkadaşımızda saatin pazarlıkla 300 350 TL sına satıldığını söylüyor.Yani kısaca kör tuttuğunu öpüyor.
Kullanıcı avatarı
kocak04

Mesaj Modern60 » 06 Haz 2010, 23:26

Arkadaşlar bu saatlerin hiç biri kronograf değildir. Bir de bir önce resmi konulan Orient modeli artık weblerinde yok. Yani eski model. Tachymetresi var ama kronograf değil. Tachymetreyi saniye üzerinden okuyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj gurcaglar » 07 Haz 2010, 02:09

Merhaba,

Bir de "Vostok" ve "Vostok Europe" markalarına bakmanızı öneriyorum otomatik saat bağlamında. Son derece iyi otomatik mekanizmalar yapıyorlar ve o ucuz, kalite yoksunu Çin mekanizmalarının yanında kıyas kabul etmediklerini de bizzat kendi deneyimlerime nazaran söylemek isterim. Kaldı ki model çeşitliliği, %19 katma değer vergisi indirimi gibi bir çok avantajı da var, bir haftada Almanya'dan evinize geliyor olması da cabası. Kurmalı modelleri de ayrıca incelemeye değer, sugeçirmezlik özelliğini söylemeye gerek dahi yok. Eğer forum kurallarına uygunsa daha sonra nerelerden alınır size linklerini yazabilirim.
İyi geceler
Önyargıları yıkmak kaleleri yıkmaktan zordur...
Kullanıcı avatarı
gurcaglar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], ozturkti ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners