Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
ben de bu saatin siyah kadranlı modelini forumda bi arkadaştan takas ile aldım. çok kullanışlıymış gerçekten. ben ilk defa orient kullanıyorum. alma nedenim forumdaki modern60 ve happyprince gibi değerli forum üyesi arkadaşlarımın orient kullanıcı yorumları oldu. çok güzel bi seçim yapmışsınız. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
siabent80, bizimle aynı saati kullandığınız için siz de bizim saat dostluğumuza katılmış oldunuz. Airdiver, hem havacılar hem de dalgıçlar için özel hazırlanmış bir dalgıç saatidir. 200 metre su direnci ile hemen hemen 100 metreye kadar dalabilirsiniz, ya da çok sık ve sert kulaçlarla yüzebilirsiniz demektir. Yalnız lütfen unutmayın her dalış ve yüzme sonrasında hatta özellikle havuz kullanımlarınızdan hemen sonra tatlı suyla durulayın. Güle güle kullanmanız dileklerimle...