Uzun süren alış sürecinin kısa hikayesinide yazalım da kayıtlara geçsin. İrticalen yazdığım için yanlışlarım olabilir kusura bakmayın.
Foruma 2011 de üye olduktan sonra ilk mekanik saatim Vostok partneri aldım. Bu saatden sonra Tissot visodate, Seiko 5 aldım.Ancak hep bir high end saat almak istiyorum ama ne alacağım konusunda yeterli bilgi ve deneyim yok. Bu nedenle işi zamana bıraktım.Bu arada bu tarz saatlerle ilgilenenleri takibe aldım.
Takibe aldığım kişiler arasında bulunan vinceFB nin çok hızlı sirkülasyonu vardı.
Serdar başkan o zaman daha ilk Panerai sini almıştı.

Yani global manager değil daha genel yetkili bile olmamıştı.
Vince o zaman daha TT yazdığında o nedir diyordum.

SalihY nin alışverişleri benim planlarımdan çok farklı idi.
Diğer Rolex kullanan arkadaşların paylaşımlarındanda çok yararlandım.
Forumda Rolex ve Panerai sevgisi had safhada, bende Rolex i seçip kullanıcı ve inceleme yapanları özelliklede Drk u izlemeye başladım. Çünkü her konuda fikir sahibi, horoloji konusunda bilgili, Hangi saati alayım diye konu açtığınızda hemen ' Bütçe ne kadar' diye başlayıp kategorik olarak tavsiyelerini sıralıyor. Ben hem kendimi Rolex almaya alıştırıyorum hem Doruk u takip ediyorum. Bu arada saati koluma denedim gerçekten çok güzel. Fiyat takibi yapıyorum Tam aldım alacağım derken Drk submariner i satıp Yatch master aldı. Ben tekrar takibe başlayıp alıımı bir süre erteledim. Neyseki sonra tekrar submarinere dönmesi beni cesaretlendirdi. Bu hızla ben artık kesin kararımı verip submariner i aldım. Drk un saati tekrar satlığa çıkarmasına rağmen iyiki almışım diyorum.
Bilen arkadaşlar oldu onlarıda tebrik ederim.