TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj BurakTürk » 03 Mar 2014, 15:20

ya bu audemars piguet ya da hublot markalarını uygun fiyata satan biryer bileniniz varmı arkadaşlar ?
pek bilgim yok o yüzden bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler .) ;)
Kullanıcı avatarı
BurakTürk

Mesaj Blueman » 07 Mar 2014, 23:02

arkadaşlar herkese merhaba. Ben amazondan amerikada yaşayan bir arkadaş üzerinden 2 adet saat almayı düşünüyorum. Ama daha önce alışveriş yapmadım ve amazon 2.el de satıyormuş, bu yüzden tereddütlerim var. almayı düşündüğüm saatlerin linkleri şunlar;

http://www.amazon.com/Stuhrling-Origina ... 14&sr=1-25

http://www.amazon.com/Welder-U-Boat-Chr ... 268&sr=1-4

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varsa bir bakabilirseniz 2.el mi orjinalmi sahtemi anlayabilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Blueman

Mesaj Sinanist » 08 Mar 2014, 14:47

Türkiyeden saat alınacaksa, internet sitelerinden alınacaksa kapıda ödeme denilen bir seçenek var.

Ödemeyi yapmadan inceleyeceksiniz, beğenirseniz alacaksınız. Hem kargo şirketleri hem de firmalar yinede inceletmek istemiyorlar. Bu şekilde bir durumla karşılaşırsanız almıyorum deme özgürlüğünüz, saat veya herhangi bir ürün içinize sinmezse ödememe özgürlüğünüz var.

Kapıda ödeme seçeneği olanları tercih edin. Eğer yoksa zaten hırsızlardır. En büyükleri bile. Ben tanınmış sitelerden neler çektim. Yok mail yazıyorsunda, iade formu dolduruyorsunda, gitmesi için bekle gelmesi için bekle 2 ay... Gelen ürün yine kötü olabiliyor.

Misal hepsiburada.com 3 defa defolu ürün gönderdi, para küsüratlarını göndermedi. Hele ki telefon desteğine allah düşürmesin, küfür bile etseniz yarappi şükür diyorlar. Resmen kol center.

Kendine güvenen siteler, kapıda ödeme seçeneği olmayan sitelerde kutu içeriği dahil her türlü şey başınıza gelebilir. İçinden salatalık bile çıkabilir... Benden demesi.

Kulağınıza küpe olsun.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj manil » 09 Mar 2014, 10:26

Karşılaştığımız sorunlardan hareketle bence konuyu iki açıdan ele alabiliriz.
1-Art niyetle (taklit ya da arızalı ürünleri ) satış yapan saat firmaları (ben böylesine rastlamadım)
2-Bilgi işlem servislerinin (stok tutma, sipariş alım-teslim...) yetersizliği sebebiyle kısmi mağduriyete sebebiyet veren firmalar.

ben birincisine rastlamadım, umarım kimse de rastlamaz. ikincisi için saatcell.com'dan 2-3 g shock saat almıştım, herhangi bir şikayetim olmadı.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj ernest0 » 09 Mar 2014, 16:26

Blueman yazdı:arkadaşlar herkese merhaba. Ben amazondan amerikada yaşayan bir arkadaş üzerinden 2 adet saat almayı düşünüyorum. Ama daha önce alışveriş yapmadım ve amazon 2.el de satıyormuş, bu yüzden tereddütlerim var. almayı düşündüğüm saatlerin linkleri şunlar;

http://www.amazon.com/Stuhrling-Origina ... 14&sr=1-25

http://www.amazon.com/Welder-U-Boat-Chr ... 268&sr=1-4

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varsa bir bakabilirseniz 2.el mi orjinalmi sahtemi anlayabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Soylediginiz saatlere baktim ikisi de sifir gorunuyor, used degil new bolumunde listeleniyorlar.

Saticinin feedbackleri genel olarak iyi ama eger fiyat asiri ucuzsa ( bilmiyorum diger sitelerde nasil ama saticinin yazidigina gore asiri indirimli satiyor ) son karar sizin tabiki...
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Blueman » 09 Mar 2014, 18:31

ernest0 bilgi için teşekkür ederim. Aslında örneğin welderin fiyatı Türkiye ye göre baya bi ucuz, 2900 tl burdaki fiyatı, amazonda ise 750 tl ye denk geliyor. Fakat bu oran amazonda satılan diğer marka saatlerin Türkiyedeki fiyatlarına oranıyla benzerlik taşıyor. Öyle aman aman fark eden bir durum yok gibi. Zaten satıcının sattığı diğer welder modellerinin indirim olmayanları türkiyeye yakın fiyatlar. Sturling ise burada 995 dolar orda ise indirimli fiyatı 197 dolar. Fakat bu direk stuhrling in magzası tarafından satılıyor gibi. Yani kısacası ürünlerin sahte olduğunu düşünmüyorum ama ikinci elmi diye şüphelerim vardı.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Blueman

Mesaj ernest0 » 09 Mar 2014, 19:06

Blueman yazdı:ernest0 bilgi için teşekkür ederim. Aslında örneğin welderin fiyatı Türkiye ye göre baya bi ucuz, 2900 tl burdaki fiyatı, amazonda ise 750 tl ye denk geliyor. Fakat bu oran amazonda satılan diğer marka saatlerin Türkiyedeki fiyatlarına oranıyla benzerlik taşıyor. Öyle aman aman fark eden bir durum yok gibi. Zaten satıcının sattığı diğer welder modellerinin indirim olmayanları türkiyeye yakın fiyatlar. Sturling ise burada 995 dolar orda ise indirimli fiyatı 197 dolar. Fakat bu direk stuhrling in magzası tarafından satılıyor gibi. Yani kısacası ürünlerin sahte olduğunu düşünmüyorum ama ikinci elmi diye şüphelerim vardı.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Rica ederim, yalniz welder fiyati inanilmaz farkli imis Tr ile, ben bu kadar fark olan bir urun gormedim acikcasi.

Dikkat edin derim...

Selamlar
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Güvenli saat alımı nereden.?

Mesaj laruz » 12 Mar 2014, 21:44

http://seiko.hizlisaat.com/snq118p saati İzmir'de kemeraltına almaya gittiğimde bir dükkana sordum 1160tl dedi. aynı satıcıya 650tl ye fiyat gördüğümü söylediğimde bana şöyle dedi. " O kadar düşük fiyat olmaz. O tür fiyatla satılan saatlerin servise giden arızalı saatlerin bir şekilde tekrar öyle düşük fiyata satıldığını" söyledi. Acaba bunun gerçeklik payı ne kadar.? Benim aldığım saatin de faturası var ve kutusunda.
Kullanıcı avatarı
laruz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners