TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNA595P1 Kullanıcı İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko Sportura SNA595P1

Mesaj promise1907 » 23 May 2010, 17:18

internetten aldım bu saatten kurma kolunu çekiyorum çıkmıyor cevirdiğim zaman vida gibi dönerek yerinden çıkıyor çevirerek yerine oturtuyorum.. saatler ileri-geri alınana kadar sorun yok ama :D nedir bu ben mi eksiğim saat mi arızalı anlayamadım off :?: :?:
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Bond » 23 May 2010, 17:43

Promise saatinde screwed crown ( vidalı tepe ) mevcut. Herhangi bir arıza olduğunu sanmıyorum. Su ve toz geçirmezlik adına daha uygun ve güvenilir bir sistem normal yapıdaki crowna göre. Güle güle kullan bu arada güzel saat almışsın.:)

Vidalı Tepe / Screwed Crown Nedir? :arrow: viewtopic.php?f=12&t=1611
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj promise1907 » 23 May 2010, 18:44

Bond yazdı:Promise saatinde screwed crown ( vidalı tepe ) mevcut. Herhangi bir arıza olduğunu sanmıyorum. Su ve toz geçirmezlik adına daha uygun ve güvenilir bir sistem normal yapıdaki crowna göre. Güle güle kullan bu arada güzel saat almışsın.:)

bond hiç sorma rezil oldum :oops:

öğrenicez öğrenicez :D
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj nickynick » 23 May 2010, 19:11

promise1907 yazdı:
Bond yazdı:Promise saatinde screwed crown ( vidalı tepe ) mevcut. Herhangi bir arıza olduğunu sanmıyorum. Su ve toz geçirmezlik adına daha uygun ve güvenilir bir sistem normal yapıdaki crowna göre. Güle güle kullan bu arada güzel saat almışsın.:)

bond hiç sorma rezil oldum :oops:

öğrenicez öğrenicez :D

:)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj kroniksuper » 24 May 2010, 16:40

doruk merhabalar senın saatın aynısından derı kayıslı modelını aldım sna595p daha dogrusu hedııye alınıcaktı bu modelını ıstedım sızlerın ankettekı yardımlarınızla lakın saat bugun elımı ulastı ust krono tuşu alttakıne cok sert ve ıcıne dogru gırmıyor alltakıyle alakası yok bu saatın tuş takımındakı farklılık orjinal olması mı yoksa bır sorun var bana acıl cvp verırsen cok sevınırım benım ıcın cok onemlı gorusmek uzere
Saygılarımla
kroniksuper
Kullanıcı avatarı
kroniksuper

Mesaj drk » 24 May 2010, 16:50

Merhaba kroniksuper. Öncelikle yeni saatini güle güle kullan, emin ol çok iyi bir tercih yaptın uzun zaman sıkılmadan, severek kullanacağın bir saate kavuşmuşsun. İlk aldığım zaman üst ve alt krono tuşları arasında benim saatimdede basma hissi açısından farklılık vardı bunun üzerine aynı model başka bir saati inceledim, aynı olayın onda da olduğunu görünce rahatladım. İşin ilginç yanı şu an iki tuşda basınca aynı hissi veriyor. Tavsiyem eğer tuşlar fonksiyonlarını yerine getiriyorlarsa fazla dert etmemen, veya benim gibi bir saatçiye gidip aynı ürünü inceleyip arada fark var mı yok mu görebilirsin, ancak dediğim gibi iki tuş arasında farklılık olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj kroniksuper » 24 May 2010, 20:49

tesekkrler drk bugun izmirde 4 5 saatcıyı gezdım bugun eskı model oldugu için ellerınde bu saatın aynısın olmadıgını soledıler yanı aynsında gorup aynı oldugunu bende gorebılsem senın hıbı rahatlıcam ama saatcılerın dedıgıne gore ılerde sorun yaratabılır dedıler o yuzden ıade etmeyı dusunuyorum
Saygılarımla
kroniksuper
Kullanıcı avatarı
kroniksuper

Mesaj drk » 24 May 2010, 21:55

Ne diyelim, şanssızlık olmuş :( İstersen serivse yollamayı bir dene, garantiden sorun varsa eğer halledebilirler.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners