Sorun cevapsız kalmasın. Gerçi sen benim sorduklarıma cevap yazmıyorsun ama ben yazayım. Sana yine soruyorum, Turbo Baran lakaplı gencin de hayatının mahvolduğu o kazada, yarışanlardan birisi de sen miydin değil miydin? Buna cevap vermiyorsun ama bulduğum topik den beraber yarışıyorduk anlamı çıkıyor. Bari kendi duygularını da yaz da örnek ol. Benimle dalga geçmekten daha faydalı olabilir. Ayrıca forumda yazdıklarını şöyle bir taradım son bir sene çok değiştirmiş. Burada hepimizin hizası aynı, yaşımız ve imkanlarımız ne olursa olsun. Yazdıklarıma katılmıyorsan katılmadıklarını yaz cevaplayayım. Bu forum senin yazdığın gibi 7-8 katılımcıdan ibaret değil benim için.
Ben sokak yarışçılığından yana değilim. Kendin kötü örnek olduğum için, benim gibi yapmaya kalkan yakın akrabam yanındaki arkadaşıyla direğe göbekten savrularak girdi. Araba Anadol du ve tamamen parçalandı. Saç araba olsaydı ölmüşlerdi. Uzun bir hukuk ve bizi de üzen tazminat süreci yaşandı. Bu işlere o zaman tövbe ettim.
Bugün belki bu forumda da yazan ve kaabiliyet olarak sana bana fark atacak insanlar olabilir. Ama 20 li yaşlarda araba koleksiyonu yapacak, 20 lik janta pahalı saat farkı verecek imkanları olmayabilir. Sanayi sitesindeki çocuklara da birilerinin fırsat vermesi gerekir. Oralarda da bir sürü yetenekli insan var ama 3 kuruş paralarla hayatlarından beziyorlar.
İçinde ticari kaygı olsa da Volkan Işık gibiler bunu yapmaya çalışıyor hiç değilse bu yönde heveslendirmek gerekir.
Tabii bu konuların Lamborghini ile hiçbir ilgisi yok. Lamborghini kullanabilecek ekonomik gücünüz varsa zaten teorik olarak her şeye imkan bulabilirsiniz. İşin o yönü beni fazlasıyla aşar....
Ancak maalesef doğru biçimde motosiklet onarımı yaptırmak dahi hala ciddi sorundur. Ben yalnızca bu gerçeğin altını çiziyorum....