İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Ellerine sağlık *Dorukcum, güzel horobiyografi olmuş *Hasan abinin değimi ile *Serdar abim candır, ben çocukken mahallede sevdiğim abilerim vardı, hep nazımı çekerlerdi, ne kadar kızdırsam ses çıkarmazlardı sağ olsunlar, *Serdar abimde de o ışığı görüyorum
Ne Sarı Tutku'ymuş arkadaş! adını duymadığım adam kalmadı. Eski bir Türk Efsanesi falan mı yoksa
Doruk, şu kullanmaya kıyamadığın yedek kayışın aynısından da yapayım bir ara sana. OEM kayışlarını kullanma. İlerde saati satarken değerine değer katarlar.
Alttan alttan inceden laf gelmiş Kayışı kullanacağım ama henüz seri üretim olarak satılmıyor, bundan başka saatle de satılmıyor, 26/26'sının çıkmasını bekliyorum , ondan dokunmuyorum şimdilik Yoksa saat bende, satış matış yok
İnceleme çok güzel anlatım çok güzel 507 çok çok güzel, keyifle okudum. Sergio Garcia Swatch benim ilk heves ettiğim saat olmuştu, sonra Casio'ya ikna edilmiştim, mutlu oldum resmen tekrar görünce