TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Saat Meraklısının Maceraları & Panerai PAM507 İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir Saat Meraklısının Maceraları & Panerai PAM507 İncele

Mesaj ErsinGS » 09 Şub 2014, 20:03

güzel hikaye
satlerinizi iyi günlerde kullanın... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj necati » 09 Şub 2014, 20:30

Keyifli inceleme, keyifle kullan :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj serdarfb » 09 Şub 2014, 22:01

Şimdi saatin sahibi arkadaşımız gayet güzel özetlemiş konuyu da... Tabi benim ekleyeceklerim var muhakkak... :lol: :lol:

Hayatımın son 6 ayını kabusa çeviren bu saati bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim. Her sabah kalktığımda Drk denilen şahsiyetten gelen taciz mesajları bile, bu saati görmek dahi istememem için yeterli bir sebepti ama ilginç bir şekilde kendisiyle aramızda bir bağ kuruldu. :lol: :lol: Saat Drk nin eline geçmeden önceki sürede teslim edilen neredeyse bütün Bronzo lardan haberim var. Sabah akşam, gece gündüz "Abi bir tane daha gitti" mesajı eşliğinde telefonda bir Bronzo fotosu görmek çok hoştu doğrusu.. :D :D

Keza forumda bile alttan alttan, çaktırmadan taciz ediyordu :

Drk yazdı:
Tolgi06 yazdı:Mekanizma zaten harika ama umutsuz olmamak lazım; SerdarFB ve SalihY'nin bulamayacağı saat yok diyorlar :lol:

Sabah SerdarFB bu mesajı görünce bakalım ne diyecek? :D

İtalya'daki bayii "Evet saat var" dediğinde ilk aklıma gelen şey bu ızdırabın nihayet sonlanmak üzere olduğu idi.. :lol: :lol: :lol:

Şaka bir yana hem İtalya'da saati aldığım bayii hem de İstanbul Butik yetkililerine teşekkür etmem gerekiyor. Onların dürüstlükleri ve yardımları sonucunda hem Drk hem de ben güzel ve anlamlı bir saat sahibi olduk. :thumbup: Tabi bu arada bu ilişkilere sebep olan TSF ye de ayrıca teşekkürler. :champ: :champ:

İtalya'daki bayii dostum Cesare saati alırken güzel bir kelam etti. :arrow:

"Ne aldığını biliyor olman beni sevindiriyor. Saati doğru kişiye satmış olmak benim için önemli bir konu"

Ben de aynı şeyi kendimden çok Drk için söyleyebiliyorum. :thumbup: Şu an sahip olduğum her saatte onun da payı var. :thumbup: Genç yaşına rağmen edindiği bilgi ve tecrübeyi hem bana hem de forumdaki tüm üyelere yeri geldiğinde büyük bir olgunlukla aktarmayı başarıyor. :thumbup:

İşin bana göre en güzel tarafı, Drk çekmeceyi açıp eski Seiko'sunu gördüğünde hala yüzünde oluşan o gülümseme, bu maceralı süreçten sonra Bronzo yu her gördüğümde benim yüzümde de oluşacak... :lol: :lol: :lol:

Güzel bir hatıra oldu işte.. Güle güle kullan.. :champ:

Daha da çık hayatımdan. Söz verdim, yaptım.. :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj ernest0 » 09 Şub 2014, 22:08

Serdar abi cok guldum :D

Gule gule kullanin :champ:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj hakan1970 » 09 Şub 2014, 22:32

Serdar başkan , Drk. Güzel günlerde kullanın :champ: :champ: :champ:
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj drk » 09 Şub 2014, 23:00

Belki de saatin benim için bu denli önemli olmasının sebebi ardındaki hikayedir ;) Mağazaya gir, parayı ver, saati al prosedüründen çok daha farklı ve maceralı bir alışveriş oldu :) Bu yüzden saati koluma her taktığımda kendinden çok ardındakileri görmek beni daha da mutlu ediyor :champ:

Herkese tekrardan çok teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ernest0 » 09 Şub 2014, 23:11

Drk yazdı:Belki de saatin benim için bu denli önemli olmasının sebebi ardındaki hikayedir ;) Mağazaya gir, parayı ver, saati al prosedüründen çok daha farklı ve maceralı bir alışveriş oldu :) Bu yüzden saati koluma her taktığımda kendinden çok ardındakileri görmek beni daha da mutlu ediyor :champ:

Herkese tekrardan çok teşekkürler :champ:

Drk bu arada 382 icin cok uzuldum hele ki chrono fiyatlarini gorunce :(

Umarim bu saat omur boyu seninle olur :champ:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj drk » 09 Şub 2014, 23:17

Neyseki 507 fiyatları da aynı seviyelerde :D

Önemli olan hatalardan ders alıp aynı pişmanlıkları bir daha yaşamamak :champ: Submariner neyse 507 de benim için aynı derecede önemli :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 277 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners