襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Az 繹nce ben de canl覺s覺n覺 inceledim. ok zarif bir saat. G羹le g羹le kullanman覺z dileiyle. Garanti konusuna gelirsek Oris'in T羹rkiye'deki tek distrib羹t繹r羹 ve yetkili bayiisi P覺rlant saat癟ilik. Paralel ithalat y繹ntemiyle gelmi olabilir saatiniz. Yasal yollarla 羹lkeye girdiyse garantisinde problem yaamazs覺n覺z diye tahmin ediyorum ama P覺rlant saat癟iliin teknik servisinden 羹cretsiz yararlanamazs覺n覺z. Yine yar覺n genel merkezini aray覺p teyit alman覺z覺 繹neririm. Tekrar hay覺rl覺s覺 olsun..
- Arkadalar saat hakk覺nda merak ettiim birey var. Bileimdeyken kay覺覺n birazc覺k bol olmas覺ndan dolay覺 saat ileri geri hareket ediyor. Bu hareket s覺ras覺nda tepe, ister istemez kurma y繹n羹n羹n aksi istikametine doru bir iki t覺k d繹n羹 yap覺yor. Bunun bir sak覺ncas覺 var m覺 acaba?
Bu arada 3 g羹nd羹r sadece kolda olmak 羹zere sapma pay覺n覺 kontrol ediyorum. Olduk癟a d羹羹k. Sadece +1 sn. Saat kadar bu durum da mutlu etti.