Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
grand seiko ya ilgi yüksek , ben aylardır hatta , türkiye ye ilk geldiğinden bu güne takipteydim .. her nekadar fiyatı marka değeri vesaire sorgulansada , kalitesi , işçiliği tartışılmayacak bir noktada ...
Evet , yarına uzatmayayım dedim , saat Grand Seiko SBGM029G referanslı 700 adetli limitli GMT saatin 600.sü…Forumda rastlamadım , sanıyorum Türkiyeye 5 adet gelmiş , bir kaç tanesinin de buradan direk yurtdışına satıldığına dair rivayetler var…nadir olması açısından özellikle dikkatimi çekiyordu , ayrıca GMT olması , kadran rengi beni cezbetti…wristshot da koyacağım yakın zamanda …. Hi-beat de beni çok düşündürdü aslında ama bunda karar kıldım ..Güzel bir heyecan oldu benim için ..Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın .. uygun bir zamanda saatin hakkını verecek pozları eklerim ...