İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Emre » 25 Oca 2014, 21:17
water güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler

Ayrıca güle güle kullanın

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Modern60 » 26 Oca 2014, 13:05
Her zaman başkalarından ayrılmak istediğim için, kendi seçtiğim ve dünya üzerinde benden başka bir kaç kişide olan saatleri seçtim, hatta İsviçre'de yaşayıp tasarladım. Bu tasarımlardan bir tanesi geçtiğimiz yıl GPHG de yarışmaya katıldı. PETER TANISMAN CHRONOGRAPH MARINE power reserve tamamen şeffaf bir kasaya sahip ve dış ızgara kasa gövdenin içerisinde 200 metre su geçirmezlik direncine sahip poli karbonat iç kasaya sahipti. Dünya basını çok konuştu. Siz de bu saatinizle kendinzie özel bir seçim yapmış ve ötekilerinden hayli ayrılmışsınız. Tebrik ederim. Sade olduğu kadar şık ve çok keyifli saatler üretmekte olan MONDAINE, İsviçre saat endüstrisinde çok önemli bir yere sahip çünkü aynı zamanda "PRIVATE LEBEL" üretim yapmaktadır. Güle güle kullanın ve her hangi bir ortamda keyifle kahvenizi yudumlarken farklılığınızı da neşeyle yaşayın. Çünkü insanlar bakıp saatinizin ne marka olacağını öğrenmek isteyecekler....
-

Modern60
- Contributor
-
Anesthesia » 26 Oca 2014, 16:57
güzel günlerinizde kullanın.
ne vakit görsem garip bir karmaşa hissederim, bir taraftan "çok beğendim, bir tane alsam mı ki" diye düşünürken diğer yanım eşzamanlı olarak "o ne kasa, alacak olsam bile takmam ki, bildiğin duvar saati tasarımı" diye düşündürür.
ama sizin bileğinizde hiç te duvar saati görünümü yok, çok yakışıklı çıkmış
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
EmreD » 26 Oca 2014, 22:42
Herkese çok teşekkürler...
İlk paylaşımdan sonra forumu biraz daha inceleme fırsatım oldu.Sonra "anlı şanlı" ve "büyük isimli" birkaç forumda insanların maruz kaldığı tavırlar gözümün önünden geçti.
Çok güzel,saygılı ve yararlı bir ortam yaratmışsınız.(hep beraber)...
Emeği geçen,paylaşımda bulunan herkesi kutlarım.
-

EmreD
-
Bond » 26 Oca 2014, 22:57
Tebrikler

Sevdiğim bir marka

Güzel günlerde

Paylaşım için teşekkürler

-

Bond
- Administrator
-