Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
clk yazd覺:Her t羹rl羹 yenilige acigim Ben zemberekten Boing, moing anlamam mercedes'ten baska ucak ile ucmam karikat羹r羹n羹 istedim ama bulmadi kardesim Gelecek fikiri merak ile bekliyorum
Abi vallahi bulmad覺n deil inan arad覺m bulamad覺m ay覺p ediyorsun karikat羹r 癟izebilsem valla 癟izer g繹nderirdim ama o yeteneim de yok ki .
Bir de BMW'nin sembol羹n羹n kayna覺 olarak farkl覺 bir g繹r羹te Bavyera'n覺n renklerinden olumas覺 ne kadar doru bilemiyorum tabi .
Sedir'in vermis oldugu fikir ve Boeing-Mercedes esprisinden kendi avatarimi asagida ki sekilde degistirmeyi d羹s羹n羹yorum. Hani g繹rmemisiz ya 繹nde bayrakla gideni olsun bari
Yorum bekliyorum
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Ona hafif sans羹r uyguland覺 bile 2Fast imzalara karmaa olmas覺n diye resim kodu a癟mam覺t覺k, kocaman resimler koyan olabilirdi, bir s覺n覺r ayarlamas覺 yapamad覺k, u an bu sebeple 癟覺km覺yor. Bir soray覺m auto bir s覺n覺r belirlenebilirmi diye.