TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Baran » 09 Oca 2014, 23:06

Ken Block'un Subarusunu yapan Crawford Performance BRZ yede el atmış ve Bolt On kitle 400 küsür beygirlik bir sonuc elde etmişler.Programın test editörü olan Chris Harris Seadweller takıyor kendiniside cok severim takip etmenizide öneririm.Şimdi farkettimki tuning kısmından sorumlu bu elemanda yeşil bezel sub takıyormuş.Neyse BRZ muthiş olmuş :thumbup:

BU linkleri nasıl pencere sekline cevirebileceğimi biri izah ederse sevinirim youtube butonu calışmıyor mesaj panosunun üstündeki.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Baran » 10 Oca 2014, 22:01

İşte yenı Mercedes C serisi! Doğrusu eski BMW ci olarak SLK almış ve dizaynı ve prestijiyle göz doldursada performans ve bazı cabrio dezavantajlarıyla benden gecer not alamamıştı.Ardından C serisi cıktı ve Mercedes ile ilgili tüm önyargılarımı yıktı gecti.e90 ın yanında acayıp yakışıklıydı ve Mercedesin ağır ağabey havasından oldukca uzak bir görüntü sergiliyordu.Koşa koşa ilk gelen partıden satın aldım.Doğrusu en uzun süre benımle olan aracım o oldu.Seneler gecti makyajlandı sonra BMW bombayı patlatıp e90 ile alakası olmayan e30-e36 ve e46 klasik BMW çizgileri taşıyan F30 kasayı piyasaya sürdü.Doğrusu showroomda ilk gördüğüm andan itibaren severek ve begenerek takip ediyorum.İçimdeki BMW aşkını tekrardan patlattı diyebilirim.Sonra piyasada yeni C serisinin yenı kasa çizimleri dolaşmaya başladı.Çizimler tamda araba alma arifesinde olan benı heyecanlandırsada asıl hali gözler önüne cıktığında Mercedes malesef benım için malesef begeni kümemden cıktı.Yavru bir S serisini andıran kasa coğu kullanıcı tarafından begenilecek olsada benım gibi asli BMW ci yenı Mercedes severler tarafından cok tutulmayacaktır.Begenilerde renkler ve aksesuarlar otomobili oldukca farklılaştıracak Beyaz bir AMG paketin aşağıda paylaştığım fotograflardaki aracdan daha guzel duracağına inansamda F30 benım gözümde daha tercih edilebilir olacaktır.

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ernest0 » 10 Oca 2014, 22:48

Baran yazdı:İşte yenı Mercedes C serisi! Doğrusu eski BMW ci olarak SLK almış ve dizaynı ve prestijiyle göz doldursada performans ve bazı cabrio dezavantajlarıyla benden gecer not alamamıştı.Ardından C serisi cıktı ve Mercedes ile ilgili tüm önyargılarımı yıktı gecti.e90 ın yanında acayıp yakışıklıydı ve Mercedesin ağır ağabey havasından oldukca uzak bir görüntü sergiliyordu.Koşa koşa ilk gelen partıden satın aldım.Doğrusu en uzun süre benımle olan aracım o oldu.Seneler gecti makyajlandı sonra BMW bombayı patlatıp e90 ile alakası olmayan e30-e36 ve e46 klasik BMW çizgileri taşıyan F30 kasayı piyasaya sürdü.Doğrusu showroomda ilk gördüğüm andan itibaren severek ve begenerek takip ediyorum.İçimdeki BMW aşkını tekrardan patlattı diyebilirim.Sonra piyasada yeni C serisinin yenı kasa çizimleri dolaşmaya başladı.Çizimler tamda araba alma arifesinde olan benı heyecanlandırsada asıl hali gözler önüne cıktığında Mercedes malesef benım için malesef begeni kümemden cıktı.Yavru bir S serisini andıran kasa coğu kullanıcı tarafından begenilecek olsada benım gibi asli BMW ci yenı Mercedes severler tarafından cok tutulmayacaktır.Begenilerde renkler ve aksesuarlar otomobili oldukca farklılaştıracak Beyaz bir AMG paketin aşağıda paylaştığım fotograflardaki aracdan daha guzel duracağına inansamda F30 benım gözümde daha tercih edilebilir olacaktır.

Resim
Resim
Resim

Yavru s yorumuna kesinlikle katiliyorum baran, f30 3.20ied luxury line candir :D
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Baran » 10 Oca 2014, 23:06

Resim

Ben alacak olsam Official Estoril Blue II, 3.20d Manuel Transmission M Package + H&R 3cm Lowering Springs ,Superchips Chip Tuning ve Llumar Cam filmi seklinde tercih ederdim.
Kullanıcı avatarı
Baran

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj ernest0 » 10 Oca 2014, 23:12

Baran yazdı:Resim

Ben alacak olsam Official Estoril Blue II, 3.20d Manuel Transmission M Package + H&R 3cm Lowering Springs ,Superchips Chip Tuning ve Llumar Cam filmi seklinde tercih ederdim.

Ona ne suphe :D

Madem oyle 3.28i al :)
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Baran » 10 Oca 2014, 23:22

Az yaksın cok kaçsın.
Beygir araba sattırır tork yarış kazandırır.

:lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Baran » 10 Oca 2014, 23:30

Cık cık cık ne ayıp :D

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bg17 » 12 Oca 2014, 14:03

ResimResim
Resim
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners