yabancı forumlardaki şu fotoğrafa bakarak eşapmanı sentetik parçalardan yapılmış demiştim,ingilizce bilmediğimden yanlış çevirmişim galiba kusura bakmayın,bu fotoğrafın tam ve doğru çevirisini yapmam mümkün değil
yalnız dekore konusunda ben bir şey söylemedim,zaten şahsen benim için dekorenin yapılışı çok ta önemli değil ,güzel çok güzel görünüyor ama orta ve alt düzey saatlerde fiyatı boşuna artırıyor bence
ben bu mekanizmanın çinin düşük fiyatlı saatleriyle mücadele edebilmek için çıkarılmış eta kalibresi olduğunu anladım ve onu söyledim sadece ,yanlış çeviri ile yanlış bir şekilde öğrenmiş ve bunu doğru gibi yazmışsam kusura bakmayın
çeviri yüzünden yanlış öğrendiğim bilgileri "şurada bir yanlışın var ,doğrusunun şu şekilde olduğunu biliyoruz"şeklinde hoşgörüyle düzeltmek isterseniz,yani hata yapmamı olağan karşılıyorsanız elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya hazırım
ama yaptığın ve yapacağın hataları affedemeyiz derseniz o zaman yanlış yapmamak için teknik konular hakkında bundan sonra bilgi vermem
dediğim gibi ben teknik konularda kendimi geliştirmek istiyorum ama daha yolun başındayım ve yabancı dilimin olmayışı bunu çok olumsuz engelliyor
hatamı affedin lütfen Alan bey ,bizi bu konularda her zaman aydınlatmanız dileğiyle