Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mlm » 21 Ara 2013, 15:46
Teşekkür ederim, saat 3 yıl önce ebayden alındı.
Hakikaten şimdi arattım, K modeli bile yok. Ebayden takip etmeye devam edin, belki denk gelebilir

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
apsuva » 21 Ara 2013, 16:13
Yaklaşık bir aydır araştırıyordum.Bu modeli sadece sizde görünce size sormak istedim.Saat araştırırken kriterlerime uyan sadece bu saat varda.Dalış saati,mavi kadran,lume olması ve dalış saatlerinde pek olmayan arka kapağın cam olmasıydı.Başka marka ve modellerde
pek rastlayamadım.Saatinizi nice sağlıklı bir şekilde ve uzun yıllar kullanırsınız.
-

apsuva
-
Erdem35 » 21 Ara 2013, 16:21
Cengiz güle güle kullan

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
mlm » 21 Ara 2013, 16:47
Apsuva teşekkürler, saat tasarım olarak diver(dalış saati) gibi görünse de kilitli tepe olmadığı için çok derin dalışlar için kullanılması ne kadar doğru olur bilemem, 100 M su geçirmezliği var, ben havuza ve denize girdim ama dalış için tavsiye etmem. Diğer özellikleri ile dediğiniz gibi gerçekten güzel bir saat. Bu arada forumda bildiğim bir de Thevenin isimli üyemizde mevcut. Belki siyah ya da pepsi bezelini bulabilirsiniz, bildiğim kadarıyla satılık ilanlarının içinde Pepsi bezel bir tane var.
Erdem teşekkürler

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Archimed, Bora71, wasabi, whichwatch30 ve 242 misafir