Tolgi candır

Sadece biraz korkutalım

hozburun yazdı:mlm yazdı:Bu hazır müşteri benim Ocean 1 Green'i de böyle aldıydı Hasan abiŞimdi saatten haber alınamıyor
İnanırım , zira benden geçen ay " zorla" aldığı Orient Star Somes i halen bileğinde görmüş değilim
mlm yazdı:Sn. SerdarFB;
Tolgi candır![]()
Sadece biraz korkutalım![]()
Tolgi06 yazdı:hozburun yazdı:mlm yazdı:Bu hazır müşteri benim Ocean 1 Green'i de böyle aldıydı Hasan abiŞimdi saatten haber alınamıyor
İnanırım , zira benden geçen ay " zorla" aldığı Orient Star Somes i halen bileğinde görmüş değilim
Hasan abi inan bana koca yurtta fotoğraf makinesi bulamadım, benim telefon da öyle abileri gibi akıllı değil daha düzgün fotoğraf bile çekemiyor ama Ankara'ya evime gittiğimde semester ya da yılbaşı için affetmeyeceğim
Tolgi06 yazdı:mlm yazdı:Sn. SerdarFB;
Tolgi candır![]()
Sadece biraz korkutalım![]()
Sağol Cengiz abi aslında senin mavi Seiko da fena değil![]()
Şaka şaka![]()
KKarakuş yazdı:Tolgi06 yazdı:hozburun yazdı:[quote="mlm"]Bu hazır müşteri benim Ocean 1 Green'i de böyle aldıydı Hasan abiŞimdi saatten haber alınamıyor
Hasan abi inan bana koca yurtta fotoğraf makinesi bulamadım, benim telefon da öyle abileri gibi akıllı değil daha düzgün fotoğraf bile çekemiyor ama Ankara'ya evime gittiğimde semester ya da yılbaşı için affetmeyeceğim
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 199 misafir
|