clk yazdı:Herkes aciklama yazmis bende yazayimben sadece yardimci olmaya calisiyorum. Ilk mesajinizda saatin evraklari olmadigini belirtmemistiniz. Ben sadece gordugumu yazdim. Bunda kotu olan birsey yok. Benim yazdiklarimda kanun degil kural degil. Saati kontrole goturdugunuzde eger orijinal degil ise ne olacak? En azindan burada bu mesajlar sayesinde saatin orijinalliginden emin olmus olacaksiniz. Benim yazdigim mesajlari saldiri gibi algilamak yerine iyi niyetli uyari seklindede dusunebilirsiniz. Diyorsaniz ki Saat orjinal kontrol ettirmeye bile gerek yok, sonucta saatte sizin parada. Bize tek kelime laf etmek dusmez. Sileriz yukarida ki mesajlari olur biter.
Saatin ayarlanmasi konusuna gelince, korumanin kilidini acin tepeyi ilk pozisyona cekin saati ayarlayin. Kurmak icin ise sadece koruma kiliti acikken tepeyi cevirerek kurun. Tam kurulduktan sonra tepe donmemeye baslayacaktir. Bu noktada cevirmek icin zorlamayin.
Iyi gunler
cevap için teşekkürler.
Bu arada,mesajınızı bir saldırı gibi algılamadım ancak, çok küçük ve net olmayan bir resim görüntüsüne bakıp önyargılı bir yorum yapıyormuşsunuz gibi gözükmüştü açıkçası..
Dediğim gibi,saat çok yeni elime geçti,ve ilk olarak uzmanlık anlamında sizlerin görüşünü almış oldum.
Kadıköy tarafında bu saatden anlayacak iyi bir saatçi bulup birde ondan orjinalliği konusunda açıklama aldıktan sonra,ebaye durumu bildireceğim..