TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış ve Bilezik Danışma Konusu

Mesaj Mandos » 28 Ağu 2013, 23:52

SeRxx yazdı:Ben direkt eBay diyorum :thumbup:
Çingene yazdı:Hanımlar (herkes beyler diyerek başlıyor belki bayanlarda takip ediyordur forumu) ve beyler; istanbulda kaliteli ve bol seçenekli nato kayış bulabileceğim bir mağaza var mı?

Peki deri kayış ya da farklı seçenekleri en iyi nerede bulabiliriz İstanbulda.Daha doğrusu Sirkeci-Üsküdar civarında hangi mağazada?
Kullanıcı avatarı
Mandos

Re: Kayış ve Bilezik Danışma Konusu

Mesaj Ahbob » 28 Ağu 2013, 23:53

Çingene yazdı:Hanımlar (herkes beyler diyerek başlıyor belki bayanlarda takip ediyordur forumu) ve beyler; istanbulda kaliteli ve bol seçenekli nato kayış bulabileceğim bir mağaza var mı?

http://www.strapcode.com/store/

3 adet nato aldım buradan. Kullandığım zaman içinde memnun kaldım, tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

İstanbul'da Nato Kayış

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2013, 21:43

Öncelikle hayırlı akşamlar bütün TSF üyelerine :champ:
Böyle sadece bir şey danışacağım zaman yazıyormuşum gibi oluyor ama ben daha çok işin okuma ve öğrenme kısmındayım. Yoksa her gün takip ediyorum forumu :)

Sizin tavsiyenizle aldığım orient mako saatime nato kayış almak istiyorum. Watchido.com adlı sitede buldum ancak istanbul'da nato kayış seçeneği bulabileceğim bir saatçi varsa, önerirseniz çok sevinirim. Ayrıca fiyatlar da genel olarak sitedeki fiyatlarla aynı mıdır yoksa daha pahalı ya da ucuz mudur? Her yoruma şimdiden teşekkürlerimi sunarım. İyi akşamlar :champ:
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Re: İstanbul'da Nato Kayış

Mesaj KKarakuş » 11 Eki 2013, 22:00

öğrenci yazdı:Öncelikle hayırlı akşamlar bütün TSF üyelerine :champ:
Böyle sadece bir şey danışacağım zaman yazıyormuşum gibi oluyor ama ben daha çok işin okuma ve öğrenme kısmındayım. Yoksa her gün takip ediyorum forumu :)

Sizin tavsiyenizle aldığım orient mako saatime nato kayış almak istiyorum. Watchido.com adlı sitede buldum ancak istanbul'da nato kayış seçeneği bulabileceğim bir saatçi varsa, önerirseniz çok sevinirim. Ayrıca fiyatlar da genel olarak sitedeki fiyatlarla aynı mıdır yoksa daha pahalı ya da ucuz mudur? Her yoruma şimdiden teşekkürlerimi sunarım. İyi akşamlar :champ:

Merhaba,Sirkeci Şah-As Handaki Saatçi Ramazan'dan dilediğiniz ölçülerde NATO kordon bulabilirsiniz. Bazen gittiğinizde az seçenekle karşılaşabiliyorsunuz,bunu da belirtmek isterim.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Re: Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2013, 22:25

Teşekkür ederim. Ben de zaten düz renk istiyorum haki rengi. şu renk gibi

Resim
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Mesaj KKarakuş » 11 Eki 2013, 22:27

Ben teşekkür ederim. :thumbup:

Ramazan Usta'ya en son uğradığımda bu renkten yoktu. Siyah Mako'nuz var ise siyah nato kayış daha güzel olacaktır. Siyah renk Ramazan Usta'da her daim mevcut bulunuyor.

Ayrıca , istenilen rengi sipariş üzerine getiriyor diye biliyorum. Fiyat konusunda ise , Watchido'dan daha uygun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2013, 22:39

KKarakuş yazdı:Ben teşekkür ederim. :thumbup:

Ramazan Usta'ya en son uğradığımda bu renkten yoktu. Siyah Mako'nuz var ise siyah nato kayış daha güzel olacaktır. Siyah renk Ramazan Usta'da her daim mevcut bulunuyor.

Ayrıca , istenilen rengi sipariş üzerine getiriyor diye biliyorum. Fiyat konusunda ise , Watchido'dan daha uygun :thumbup:

tavsiyelerinizi dikkate alacağım sağolun :champ:
son bir sorum daha olacak. ben şu an saatimin kendi çelik bileziğini kullanıyorum yalnız bileziği kasayla birleştiren kısımdaki parçada biraz gevşeme söz konusu gibi parçayla kasa arasında biraz açıklık var. acaba bunun nedeni ne olabilir? ve bu problem çözülebilir mi?
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Mesaj KKarakuş » 11 Eki 2013, 22:45

Saatin kendi bileziğini daha önceden çıkardınız mı ? Eğer düzgün bir şekilde çıkardıysanız , bir sorun olmayacaktır. Fakat çıkartırken dikkatsiz şekilde çıkartıp , çelik kordonun tek parçası olan üstteki parça biraz da olsa yamulduysa bu gevşeklik yaşanabilir.
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners