Ansiklopedik Bilgi tanımlaması fazla gelir elbette de mümkün olduğu kadar teknik detayları araştırır, bilgi sahibi olur ve seçimlerimi ( ve yorumlarımı ) bu şekilde yaparım.. Birkaç otomobil forumunda, BMW E36 ve E31, Mercedes Benz W126 ve R129 ve Alfa Romeo 147 araçlar hakkında yazılarım hala durur ancak " sunroof'u aç, karılar içine dolsun aĞbi.. ", "yan makinasııı.... ", " teskooo hacCcııı.. " vb. türevde yazılmış yorumların yanında benim yazdıklarımın 1/100 kadar bile feedback almadığını görünce yurdum otomobil meraklılarını kendi haline bırakmaya ve bir daha bu konuda birşeyler yazmamaya karar verdim..
TSF ailesi içindeki kültür seviyesi ve paylaşım kalitesinin, Türkiye forum standartlarının karesi kabul edilebilecek bir seviyede olması nedeniyle ara sıra bu tür spesifik konularda bilgilerimi paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum.. Eğer faydası da oluyorsa ne mutlu bana..
Baran kardeşimin otomobil konusunda benden bir eksiği yok lakin fazlası çok..

Ben otomobile bu derece gönül vermiş pek az insan tanıdım..

Dolayısıyla ( tecrübeyle de sabittir.. ) otomobil konusunda kendisine danışmadan hareket edeceğimi sanmam..
Aramızdaki stil farkı da ancak şu örnekle açıklanabilir;
Baran eğer supermarket arabalarının camı olsaydı o camlara film çektirir, sinyalleri olsaydı o sinyalleri sarıdan beyaz çevirir alışverişe öyle giderdi..
RazZ ise Peugeot 206+ kullanırken bile sileceklerindeki küçücük Valeo amblemini görmekten mutluluk duyardı..

Factory Standard Rulaz..!