TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj Bg17 » 27 Eyl 2013, 08:44

Evde 4 aydir yapmami bekleyen kutulu bir ikea komidin var... Nasil bir tembellikse bendeki... Bir sure daha yapmazsam sanirim hanim evden atacak... :twisted: (umarim komidini)

Razz, omega hayirli olsun...gule gule kullan... Tabll razz spec fotolari bekliyoruz...

Baran, ikea her turk erkeginin tadmasi gereken bir izdraptir, kaderde varsa yapacak birsey yoktur...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj razz » 27 Eyl 2013, 09:05

Bg17 teşekkürler dostum :champ:
En son Kilyos gTg'da konuşmuştuk hatırlarsın, All Gold UN MM Diver'ı ZubFB'ye sattıktan ( ve parasıyla SerdarFB'nin yanındaki villayı aldıktan :P ) sonra bir daily rocker saat ihtiyacı hasıl oldu.. Sağolsun kadim dostum seadweller, yakın zamanda aldığı bu Omega'yı takıp benim ofise ugrama gafletinde bulununca -geçen 20 senenin de hatrıyla- evine saatsiz döndü.. :)

Şimdi sırada babama uğrayıp onu, bu Omega'nın zamanında kendisine kaptırdığım eski James Bond versiyonundan daha yeni, okuması daha kolay ve fosforu daha güçlü argümanlarıyla kandırıp bariz daha güzel olan eski saatimi geri alma kısmı kaldı.. :D Hatırlayalım;

Resim

Ikea komidin konusunda kurulum için memnuniyetle gelirim.. :thumbup:
Servis bila ücret olduğundan lütfen bendenize para teklif etmeyiniz :P , lakin nazik single malt ve cashew ikramınızı da hazır etmeyi unutmayınız.. ;)

Baran geçtiğimiz haftalarda kamu kurumları ile yaşadığım bürokrasi kavgasında benimle beraber aynı gün içerisinde 3 banka, iki noter, bir vergi dairesi gezip, "Bağcılar" denen gezegeni :o :shock: keşfetmek zorunda kaldığında bile en ufak bir negatif tavır sergilemezken, hepsi birbirine benzeyen gazilyon ad. Ikea bardağı karşısında yaşadığı eziyet yüzünden okunuyordu.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bg17 » 27 Eyl 2013, 09:30

Razz, gule gule kullan, ben daily rocker konusuna masanin diger ucundan atlayip omega seamaster demek istemistim ama o noktada alkolumde az miktarda kan bulundugu icin kendimi ifade edememis olabilirim...

Bu teklife hayir demem mumkun degil, lakin isin ucunda evsiz kalmasi sozkonusu olabilecek bir komidin (umarim komidin) var. biraz gorgusuzluk olacak ama evde singlemalt dan bol bisey yok. Elektrikli tornavida ve matkap bilem var. tek engel su anda almakta oldugum antibiyotik, yine yatak dosek yatiyorum, malum grip mevsimi, bu yil piyango bana vurdu...haberleselim...

Baran kardesime de ozellikle perde secimi noktasina gelindiginde sukunetini ve sabrini korumasini oneriyorum. :lol:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Re: Ynt: TSF Style Editor

Mesaj Baran » 27 Eyl 2013, 09:47

Dunku ikea gezintimizde hernekadar sevgili abim Razz beni sarma dolmalarla patlican kizartmalariyla motive etmeye calissada sonucu degistiremedi ve dunyadan soyutlanmamin onune gecemedi :smile: Omega tekrardan hayirli olsun ama ben birdaha Ikeada yokum yohuum :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj deeperblue » 27 Eyl 2013, 10:02

Resim
"There's Only One Way to Say it All"
Kullanıcı avatarı
deeperblue

Re: Ynt: TSF Style Editor

Mesaj serdarfb » 27 Eyl 2013, 10:22

HeroFB yazdı:
Baran yazdı:Caglar abi nisanlimda okuyor forumu.Artik kara listedesin :lol:

ee şey kem küm :)

Bizim çenemiz boşuna mı kapalı :twisted: :twisted:

RazZ :champ: Bu saati yan bahçemde görmek istemiyorum.. :twisted: :twisted:

deeperblue :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj ZubFB » 27 Eyl 2013, 12:00

hayırlı olsun Razz.
villa diil saat :twisted:
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj KKarakuş » 27 Eyl 2013, 13:41

Resim
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners