TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Güvenilir online alışveriş sitesi tavsiye

Mesaj Erdem35 » 27 Ağu 2013, 09:58

hizlisaat.com dan 2 kere sorunsuz alisveris yaptim...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: Güvenilir online alışveriş sitesi tavsiye

Mesaj bayrakli85 » 27 Ağu 2013, 11:02

hizlisaat.com da fiyatlar gayet uygun ama site ile ilgili çok olumsuz şikayet var net de
Kullanıcı avatarı
bayrakli85

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj mecburen » 01 Eyl 2013, 10:11

hızlısaat.com dan longınes almıstım saatte ve alısverıste herhangı bır sıkıntı olmadı.
Kullanıcı avatarı
mecburen

Mesaj ayakkabı » 08 Eyl 2013, 23:49

Bugün Jomashop.com'dan 79$'a İnvicta marka saat sipariş ettim. Yalnız içimde biraz şüphe yok değil. Bu site güvenli mi ve Türkiye'ye sipariş gönderiyorlar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ayakkabı

Mesaj Umutt » 22 Eyl 2013, 00:11

Arkadaslar herkese selam
Chrono24.com dan uygun fiyatli blr seamaster buldum ve almak istiyorum.
Acaba gumruge takilmamasi icin ne yapabilirim
Faturayi 100 usd altinda kestirirsem Gumruge takilma riskini tamamen bertaraf edermiyim acaba konu hakkinda tecrubesi olan var mi ?
Eger satici sahis ise yani tic. Faaliyeti yoksa acaba neye bakiliyor,neticede fatura kesemeyecek.
Bir de paketin uzerine hediyedir diye yazdirmak gerekiyormus sanirim bir de boyle bir sey duydum,
Bilen arkadaslar, daha once bu sekilde saat getirtmis arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim..
Tesekkurler..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj onatozer » 22 Eyl 2013, 14:53

Kuyur, düşük fatura riski sıfıra indirir şahıs ise genelde odeme kanalına bağlı olarak dekont ya da kredi kartı ekstresine bakılıyor. Birazda posta idaresindeki memurun insafına bağlı geçip geçmemesi. Söylediğiniz degerde olduguna inanmazsa görevli memur sizi yorabilir.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj happyprince » 25 Eyl 2013, 17:46

Arkadaşlar,
Geçen hafta cumapazarlama.com diye bir siteden Orient saat aldım.Hem orijinal,hem de fiyatı çok ama çok uygundu.Orient düşünenler varsa rahatlıkla bu siteden saat alabilirler.Yalnız taksitle alınınca fiyatları farkediyor biraz.Bir diğer sorun sitede bulunan tüm Orient'ler stoklarında yok.Dikkatle bakarsanız saat resimlerinin altında alışveriş sepeti resmi bulunan saatler ellerinde mevcut.Buna dikkat ederek incelerseniz boşa vakit kaybetmemiş olursunuz.Bir diğer eksiklik ise saat fotoğrafları iyi değil ve saat detay bilgileri yok.Çok büyük bir mesele mi derseniz değil tabii,ama ordan kodu alıp başka sitelerden bilgi edinmek de zaman kaybettiriyor.Tek sorun bu.Ama dediğim gibi özellikle Orient meraklısı arkadaşlar için en uygun fiyatı sunan site ve de ürünleri orijinal.Kargoları da çok hızlı.
Saatleri ayarlama enstitüsü...
Kullanıcı avatarı
happyprince

casiomarket adlı internet satış sitesi hakkında bilgi

Mesaj canserbes » 06 Kas 2013, 18:02

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir yeni bir saat arayışı içindeyim. Sitenizi de bu arayışım içerisinde keşfettim.
Bir çok marka ve modeli inceledikten sonra casio edifice modellerinden bir kaçını almaya karar verdim.
Webde yaptığım araştırmalar sonucu en iyi fiyatı casiomarket.com adlı internet satış sitesinde buldum.
Ancak firmanın güvenilirliği ile ilgili şüphelerim var. Fiyatları diğer satış sitelerinin çok daha altında.
Bu site üzerinden daha önce alış veriş yapmış ve/veya site hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa,
bilgi verirlerse sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar,

Can SERBES
Kullanıcı avatarı
canserbes

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners