Bu yollardan yıllar önce geçmiş Razz pejo 206+hdi, vmetin Toyota corolla hb kullanıyorsa burada çok açık bir mesaj var bence.
Hangi yollardan geçtiğini bilmediğim mücadeleci de uçak kullanıyor ama oradaki mesajı ben de alamadım.
Razz yazdı:Türkiye gibi bir ülkede, İstanbul gibi bir şehirde yaşıyor ve Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde olan lokasyonu nedeniyle kapalı garajı olmayan evinizden vazgeçemiyorsanız gerçekten rezil bir araç kullanmanın keyfine varabilirsiniz..
Zaten na-ergonomik dizaynı yüzünden otomobil parketmeyi bir nevi Tetris Challange'a çevirdiği yetmiyormuş gibi zemin katta oturan çatlak kadın nedeniyle hayvan barınağı haline gelen açık otoparkınızda bırakmaya mecbur olduğunuz aracınızın kaput ve tavanında artistik buz pateni yapan kedilere, 18 yaşında ehliyetten önce Land Rover Freelander sahibi olan komşu kızının sürekli olarak aracınızın kaportasını yeniden dizayn etmesine, Alfred Hitchcock'un Kuşlar filmini aratmayan nüfus ve dirayete sahip Martı/Karga Kardeşliği'nin asit saldırısına, otomobil sahibi olmayan ancak otoparkın doğayla iç içe olması gerektiğini savunan ve malesef bir türlü rahmetli kocasıyla kavuşamayan yaşlı kadın yüzünden aracınıza yağan reçine yağmuruna ve kiralık aracının kapısını yanında parketmiş aracınızın kapısına göstere göstere vurmaktan haz duyan ve bunu farkettiğinizi farkettiğinde " hadi..! hadi..! birşey söyle de rezalet çıkarayım..! " bakışı atan hilkat garibesi, Medya Reklam Pazarlama Direktörü(!) "kadın" komşunuza rağmen mutlu olmak istiyorsanız Peugeot 206+ 1.4 HDi tavsiye ederim..
mlm yazdı:MirielBu fotoyu netten buldum, bu E36 tek kapı olan, ben alırsam14-17 bin fiyat bandındaki 4 kapılısını düşünüyorum. Onların fiyatları da dediğim gibi 14-15 den başlıyor, donanım ve modeline göre 25-30'a kadar çıkıyor. Ha bu arada mutlaka kırmızı olsun, 1 lira fazla olsun diyorum
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir
|