TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Mesaj SeRxx » 12 Tem 2013, 11:13

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Bond » 12 Tem 2013, 11:22

Emre gerek yaklaşımı gerekse hazırlığı ile hepimizi gururlandıracak bir işe imza atmaya hazırlanıyor :champ: TSF içerisinden bir arkadaşımızın büyük hedefler ile yola çıkması çok sevindirici bir gelişme. Hedeflerine ulaşması için bizde elimizden gelen desteği sağlayacağız :thumbup: Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmesi sebebi ile neredeyse başlamadan emekli olacaktı gerçi :D Elbette bu sürecin araştırma ve geliştirme açısından büyük fayda sağladığı şüphesiz.

Kayış üretimi konusuna hobi olarak başlayarak yarı profesyonelliğe adım atan arkadaşlarımız ise gene güzel işlere imza atıyorlar :thumbup:

Deri konusunda baya özel ve karmaşık detaylar varmış, bende bu süreçte öğrendim. Ülkemizde kaliteli deri temini ise pek kolay değil sanırım. Bu konularda ilerleyen günlerde hepimiz daha çok bilgi sahibi olacağız gibi duruyor. Belki sadece kayışlar için ayrı bir bölümde açarız.

Ben ilk siparişimi aftermarket olarak üretilmesi oldukça zor olan bir kayış için verdim.

Emre ve yeni markasına tebrikler ve başarılar :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrbars » 12 Tem 2013, 11:30

Emre hayırlı olsun. :champ:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj ZubFB » 12 Tem 2013, 12:01

Emre hayırlı olsun. başarılar dilerim :champ:
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj neco » 12 Tem 2013, 12:11

Emre hayırlı olsun, başarılar..
Kullanıcı avatarı
neco

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 12:36

Drk yazdı:Bu girişimin nihayet son aşamaya ulaştığını görmek kendi adıma mutluluk verici :champ: Umarım sen de beklediğin ticari başarıyı yakalayacaksın :thumbup: Kayışları büyük bir merakla bekliyorum ;)

Teşekkürler Doruk, ben de görüşlerini merak ediyorum bakalım beğenecek misin :)

hydrocon teşekkürler, inşallah :champ:
Catalkn teşekkürler :champ:
Razz teşekkür ederim :champ:

fbolukbas yazdı:Emre,
Konunun temelini bu kadar sağlam yaptıktan sonra, ve bu anlayışla başarının geleceğinden benim hiç şüphem yok.
Hayırlı, uğurlu olsun. Bizi gururlandır :)

İnşallah, benim de temennim o. Çok teşekkürler :champ:

2fast4u yazdı:EF straps a basarılar dilerim , el dikimi kayıs özellikle ulkemız sartlarında cok fazla butik bir iş . ihracat veya iç piyasada shopinshop konseptınde magazalara yayılma dusuncesı yoksa amatör ruhu cok kaybetmeyın derim Ulkemızde bu tarz işler cok fazla profesyonellık kaldırmıyor. Aynı zamanda TSF bunyesındekı diğer kişisel kayıs girişimlerinide hayretle izlemeye devam ediyorum.Yetenekli olmak cidden ayrıcalık :thumbup:

2fast4u teşekkürler, güzel tespitler yapmışsın gerçekten. Profesyonellik düşüncesi tabi ki var ama ülkemizde bir sürü satıcı gördük amatör ruhla başlayıp parayı bulunca fiyatları yükseltip müşteri memnuniyetini sallamayan. Hepsi de batmaya mahkum oldu. O yüzden amatör ruhu kaybetmemek söylediğin gibi çok önemli. Burada bir diğer kritik olan nokta alıcının ürünün değerlendirmesini adil yapması. Mesela cayman derisi çok pahalı ve bundan yapılan el işi kayışların mesela 250 dolar seviyesinden düşük olması imkansız. Ben made in china damgasıyla satılan fabrikasyon ürünler dışında bu fiyatın altına görmedim. Buna vergiler, eleman ücretleri, dükkan kirası vs. vs. eklendiğinde de yani profesyonel işçiliğin fiyat açısından dezavantajları ortaya çıkıyor bu sefer. Amacım kesinlikle 1e mal edip 5e satmak değil. Alıcıların da bunu anlaması bu samimiyeti alması çok önemli. Yani sen TR şartlarında iş yapmanın bütün dezavantajlarını yaşarken karşıdakinin de bunu anlaması lazım. Düşüncem bu yüzden hiç el altından satış olmadı. İşimi düzgün yapma gayretindeyim, ülkemizde zor ama inşallah devamı gelecek :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 12:44

e155159 yazdı:Emre hayırlı olsun, inşallah kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın.

Teşekkürler, inşallah :champ:

erdemguner35 yazdı:Hayirli isler ve basarilar dilerim :champ:

Teşekkürler :champ:

hozburun yazdı:Tebrik ederim :champ: Hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazanç ve hayırlı işler versin, başarılar :thumbup:

İnşallah hozburun, teşekkür ederim :champ:

Wwtr yazdı:Bu kadar yetenekli arkadaşlar varken, kurumsallaşma zamanının geldiğini düşünüyordum. Emre şimdiden başarılar. Merakla takip ediyorum. :champ:

Teşekkürler Wwtr, yeri geldiğinde kurumsal yeri geldiğinde amatör ruhla devam :champ:

serdarfb teşekkürler başkan :champ:

Ozgur teşekkürler :champ:

NickNick sağol dostum :champ:

mcd teşekkürler :champ:

vintage yazdı:Tebrikler, şahsın adına çok önemli bir adım. Başarılar.

vintage şu anda hayatımın en büyük iki adımından birisi. Diğeri de yakında gelir :lol:

SeRxx sağol dostum :champ:

mrbars teşekkürler :champ:

ZubFB teşekkür ederim :champ:

neco teşekkürler :champ:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 12:47

Bond yazdı:Emre gerek yaklaşımı gerekse hazırlığı ile hepimizi gururlandıracak bir işe imza atmaya hazırlanıyor :champ: TSF içerisinden bir arkadaşımızın büyük hedefler ile yola çıkması çok sevindirici bir gelişme. Hedeflerine ulaşması için bizde elimizden gelen desteği sağlayacağız :thumbup: Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmesi sebebi ile neredeyse başlamadan emekli olacaktı gerçi :D Elbette bu sürecin araştırma ve geliştirme açısından büyük fayda sağladığı şüphesiz.

Kayış üretimi konusuna hobi olarak başlayarak yarı profesyonelliğe adım atan arkadaşlarımız ise gene güzel işlere imza atıyorlar :thumbup:

Deri konusunda baya özel ve karmaşık detaylar varmış, bende bu süreçte öğrendim. Ülkemizde kaliteli deri temini ise pek kolay değil sanırım. Bu konularda ilerleyen günlerde hepimiz daha çok bilgi sahibi olacağız gibi duruyor. Belki sadece kayışlar için ayrı bir bölümde açarız.

Ben ilk siparişimi aftermarket olarak üretilmesi oldukça zor olan bir kayış için verdim.

Emre ve yeni markasına tebrikler ve başarılar :champ:

Titizlik başa bela başkan, ince eleyip sık dokumayı en iyi sen anlarsın çünkü senin de benden az kalır yanın yok :lol:

Deri konusunda detay bitmez :) Hassas konu.

Düşünceler için teşekkür ederim inşallah birlikte güzel işlere imza atacağız :champ: :champ: :champ:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners