Drk yazdı:Bu girişimin nihayet son aşamaya ulaştığını görmek kendi adıma mutluluk vericiUmarım sen de beklediğin ticari başarıyı yakalayacaksın
Kayışları büyük bir merakla bekliyorum
fbolukbas yazdı:Emre,
Konunun temelini bu kadar sağlam yaptıktan sonra, ve bu anlayışla başarının geleceğinden benim hiç şüphem yok.
Hayırlı, uğurlu olsun. Bizi gururlandır
2fast4u yazdı:EF straps a basarılar dilerim , el dikimi kayıs özellikle ulkemız sartlarında cok fazla butik bir iş . ihracat veya iç piyasada shopinshop konseptınde magazalara yayılma dusuncesı yoksa amatör ruhu cok kaybetmeyın derim Ulkemızde bu tarz işler cok fazla profesyonellık kaldırmıyor. Aynı zamanda TSF bunyesındekı diğer kişisel kayıs girişimlerinide hayretle izlemeye devam ediyorum.Yetenekli olmak cidden ayrıcalık
e155159 yazdı:Emre hayırlı olsun, inşallah kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın.
erdemguner35 yazdı:Hayirli isler ve basarilar dilerim
hozburun yazdı:Tebrik ederimHayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazanç ve hayırlı işler versin, başarılar
Wwtr yazdı:Bu kadar yetenekli arkadaşlar varken, kurumsallaşma zamanının geldiğini düşünüyordum. Emre şimdiden başarılar. Merakla takip ediyorum.
vintage yazdı:Tebrikler, şahsın adına çok önemli bir adım. Başarılar.
Bond yazdı:Emre gerek yaklaşımı gerekse hazırlığı ile hepimizi gururlandıracak bir işe imza atmaya hazırlanıyorTSF içerisinden bir arkadaşımızın büyük hedefler ile yola çıkması çok sevindirici bir gelişme. Hedeflerine ulaşması için bizde elimizden gelen desteği sağlayacağız
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmesi sebebi ile neredeyse başlamadan emekli olacaktı gerçi
Elbette bu sürecin araştırma ve geliştirme açısından büyük fayda sağladığı şüphesiz.
Kayış üretimi konusuna hobi olarak başlayarak yarı profesyonelliğe adım atan arkadaşlarımız ise gene güzel işlere imza atıyorlar![]()
Deri konusunda baya özel ve karmaşık detaylar varmış, bende bu süreçte öğrendim. Ülkemizde kaliteli deri temini ise pek kolay değil sanırım. Bu konularda ilerleyen günlerde hepimiz daha çok bilgi sahibi olacağız gibi duruyor. Belki sadece kayışlar için ayrı bir bölümde açarız.
Ben ilk siparişimi aftermarket olarak üretilmesi oldukça zor olan bir kayış için verdim.
Emre ve yeni markasına tebrikler ve başarılar
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|