vmetin yazdı:Razz yazdı:Türkiye gibi bir ülkede, İstanbul gibi bir şehirde yaşıyor ve Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde olan lokasyonu nedeniyle kapalı garajı olmayan evinizden vazgeçemiyorsanız gerçekten rezil bir araç kullanmanın keyfine varabilirsiniz..
Zaten na-ergonomik dizaynı yüzünden otomobil parketmeyi bir nevi Tetris Challange'a çevirdiği yetmiyormuş gibi zemin katta oturan çatlak kadın nedeniyle hayvan barınağı haline gelen açık otoparkınızda bırakmaya mecbur olduğunuz aracınızın kaput ve tavanında artistik buz pateni yapan kedilere, 18 yaşında ehliyetten önce Land Rover Freelander sahibi olan komşu kızının sürekli olarak aracınızın kaportasını yeniden dizayn etmesine, Alfred Hitchcock'un Kuşlar filmini aratmayan nüfus ve dirayete sahip Martı/Karga Kardeşliği'nin asit saldırısına, otomobil sahibi olmayan ancak otoparkın doğayla iç içe olması gerektiğini savunan ve malesef bir türlü rahmetli kocasıyla kavuşamayan yaşlı kadın yüzünden aracınıza yağan reçine yağmuruna ve kiralık aracının kapısını yanında parketmiş aracınızın kapısına göstere göstere vurmaktan haz duyan ve bunu farkettiğinizi farkettiğinde " hadi..! hadi..! birşey söyle de rezalet çıkarayım..! " bakışı atan hilkat garibesi, Medya Reklam Pazarlama Direktörü(!) "kadın" komşunuza rağmen mutlu olmak istiyorsanız Peugeot 206+ 1.4 HDi tavsiye ederim..
her zamanki gibi harikasın dostum, ben de en son hastane ziyaretimde hastane otoparkında corolla mın çalınan ön logosunu almamaya karar verdim varsın arabanın burnu miss piggy gibi dursun
vmetin
Ön logo konusunda doğru kararı vermişsin dostum..

Logo'ya vereceğin parayı koy kenara, İstanbul'a geldiğinde Çınarlatı'na uğrar sana 8-10ad. Nacar, Vialux, Cortebert, Atomik, Rigi, Gala, Velis, Singer, Chivas, Technos, Falcon, Hislon, Yema, Zentra, Arlon marka saat alırız, hergün açılış yaparsın işte sandıktan çıktı, dedemden kaldı, kültür mirası, kuşaktan kuşağa armağan falan..

mrbars yazdı:atıyor beyler. fıstık gibi mahallede yaşıyor. etrafta insan oturuyor. ağaç var diyor. o ağacın reçinesine kurban olurum ben be. karga var diyor, canlı gerçek hayvan.
bağdat caddesine yürüme mesafesi demişsin razz. biz napalım, book of eli'ın film seti gibi yerde oturuyorum. ayıp.
- mrbars, ümraniye.
Muhit konusunda OK.. Etraf beni ilgilendirmez lakin ortak alanı paylaştığım insan profillerine örnekler yukarıda.. Ağaçların reçinesi Camaro'nun bitmek üzere olan yeni boyasını Meges'e çevirdiğinde, canlı olduğuna memnun olduğun kargalar yine Camaro'nun üstüne s..maktan aracın ruhsatına şeritli değil puantiyeli diye işletmek zorunda kaldığında tekrar konuşuruz..
Modern Metropol Hayatı diye bir kavram vardır ve bunun formatı bellidir.. Anadolu Yakası merkez bu formatın özlemini çeken insanı, ortalama insan ömrünün uzamasına üzülür hale getirir..
PS: Book Of Eli'ın film setinde havuz, kapalı otopark, misafirler için açık otopark, profesyonel peyzaj sebebiyle apartman civarında park etmiş birtek araç görmemek gibi (+)lar vardı da biz mi görmedik acaba..?