TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tasarım Denemelerim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Tasarım Denemelerim

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2010, 11:14

Saatlerde en cok dikkatimi ceken "paslanmaz celik" ibaresi oldu .Ozellikle mi Turkce kelimeler kullandiniz.Pazarlama esnasinda zorluk cikaracagina emin olabilirsin.Onun disinda 56 chevrolet temasi saatlere hakim.Klasik amerikan meraki var sanirim.Calismalarin devamini dilerim.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Zemberek » 16 Mar 2010, 12:09

Selamlar 2fast4u, evet özellikle Türkçe yazdım, çok rahatsızlık duyduğum bir konu olduğu için, zaten içimiz dışımız yabancı kavramlarla doldu :) Klasik Amerikan konusunda haklsınız, çok severim ama pek bilinçli değildi, siz söyleyince dikkat ettim. Pazarlama konusunda da, eğer saat üretebiliyor olsaydım inanın sonuna kadar Türkçe kullanmaya devam ederdim, işe yaramayacağını bilsemde :D Yanıtınız ve ilginiz için teşekkür ederim :).
Kullanıcı avatarı
Zemberek

Mesaj nickynick » 16 Mar 2010, 16:47

Zemberek çalışmalarını gerçekten çok beğendim, özellikle bayan saati tasarımına bayıldım, bu konuda kendini geliştirmemen için hiç bir sebep yok. Gerçekten tebrik ediyorum
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Zemberek » 16 Mar 2010, 23:58

Çok teşekkür ederim Nicky Nick, her ne kadar Tarkan ve Cem Yılmaz konusunda mesajınıza katılmasamda :D bu güzel mesajınız için tekrar teşekkür ederim. Dün gece yatmadan önce aklıma geldi, gemicilik temalı ya da denizaltıların göstergeleri ilgimi çekti onlardan faydalanıp yeni bir model çizmek ama bakalım. Tarihi önemi olan bir gemi bulup onun üzerine bir deneme yapmak istiyorum ama inşallah bir şeye benzer :D
Kullanıcı avatarı
Zemberek

Mesaj Proximus » 17 Mar 2010, 11:50

bende pembe olan dısında diger resimler hata veriyor zemberek...ondan yorum yapamadım :)
Kullanıcı avatarı
Proximus

Mesaj e1551597 » 17 Mar 2010, 14:45

Sadece 6. model gözüküyor ne yazık ki diğerleri silinmiş. Bunu gördükten sonrada diğerlerini merak ediyor insan.
Kullanıcı avatarı
e1551597

Mesaj salt bath » 18 Mar 2010, 00:31

zemberek yazdı:Çok teşekkür ederim Nicky Nick, her ne kadar Tarkan ve Cem Yılmaz konusunda mesajınıza katılmasamda :D bu güzel mesajınız için tekrar teşekkür ederim. Dün gece yatmadan önce aklıma geldi, gemicilik temalı ya da denizaltıların göstergeleri ilgimi çekti onlardan faydalanıp yeni bir model çizmek ama bakalım. Tarihi önemi olan bir gemi bulup onun üzerine bir deneme yapmak istiyorum ama inşallah bir şeye benzer :D

Gemi fikri gercekten cok guzel..
aradiginiz gemi nasil bir sey bilmiyorum ama aklima canakkale deniz savaslarinda batan gemiler aklima geldi, majestik, lundy, HMS Irresistible, Bouvet veya Triumph yada Nusrat (Nusret) mayin gemisi...
"saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır..."
Kullanıcı avatarı
salt bath

Mesaj salt bath » 18 Mar 2010, 00:33

ben sadece altinci tasarim gorebiliyorum,,digerleri icin hata veriyor. :(
"saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır..."
Kullanıcı avatarı
salt bath

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners