TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan/SUV/Sport/Tuner/Vintage/Muscle

Mesaj 2fast4u » 27 May 2013, 21:56

Saat forumunda pahali saatlerin gazina gelip guzelim arabalari mundar ettiniz ya bi durum kardesim herseyin yeri var
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mucadeleci » 27 May 2013, 22:45

*mrbars a katılıyorum, uuu beybi, içim bi hoş oldu :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Strider » 28 May 2013, 00:09

Beyler muhabbet arasina girmis olmayayim ama Cla yi bircok hatta her testte yerin dibine gonderiyorlar incelemenizi tavsiye ederim :) tek diyebilecegim o fiyatin ustune az koyup 320 veya a4 alinabilir :champ:
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj Clk » 28 May 2013, 08:48

Strider, aynen bizim satilmis ülke basini gibi Avrupa otomobil basini da satilmis durumda. Alabilecegin her otomobil dergisinde ki bu dergilerin %80'i ayni gruba ait, VW grubu araclari hep birinci cikar. Dergilerin kullanici yorumlari kismini okudugun zaman da okuyucularin "yeter artik" tarzinda ki yorumlarini görebilirsin. Kisacasi okudugun herseye inanma derim.

Bu arada arac dedigin gibi o kadar kötü ki diger gruplarin bir üst segment araclari ile karsilastiriyorsun. Soru su, CLA alma 1 serisi al yada CLA alma A3 al diyebiliyor musun?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Strider » 28 May 2013, 12:00

Clk yazdı:Strider, aynen bizim satilmis ülke basini gibi Avrupa otomobil basini da satilmis durumda. Alabilecegin her otomobil dergisinde ki bu dergilerin %80'i ayni gruba ait, VW grubu araclari hep birinci cikar. Dergilerin kullanici yorumlari kismini okudugun zaman da okuyucularin "yeter artik" tarzinda ki yorumlarini görebilirsin. Kisacasi okudugun herseye inanma derim.

Bu arada arac dedigin gibi o kadar kötü ki diger gruplarin bir üst segment araclari ile karsilastiriyorsun. Soru su, CLA alma 1 serisi al yada CLA alma A3 al diyebiliyor musun?

Baskan ben audi fani veya bmw fani degilim ilk once onu belirteyim :) bizim ailede bu markalarin hepsinden mevcut cunku bircogunu kullaniyorum bunuda ekleyeyim yani antipatiklik bir durumum yok onu soylemek istedim.
Dergi konusuna katilmiyorum cunku orada anlatilanlarin hepsi benimde bariz katildigim konular(yazi sonunda ekleyecegim mesela). Okuyupta inandim geldim burada yaziyorum gibi bir durum yok ki araci 2 kere tek bir kere arkadasamizla test ettik.
Baskan bu segment konusunu kendin soyluyorsun biraz daha fazla verip ust segment araca binecekken neden cla alinsin? Yok bir mantigi var ise soyleyin bende bileyim lutfen. Bizim bircok arkadasimiz cla alacakken biz vazgecirdik hepsi bmw 3 aldi ve cokta memnunlar.. Bunu evoque icinde soyleyebilirsiniz o zaman siz , evoque un segmenti x1 ve q3 tur bu ayni durum siz evoque o kadar para vericekken gidip bir ust segment x3 veya q5 alabilirsiniz. Bu kadar basit olay baskan, he bunlari demem aracin iyi yanlari olmadigi anlamina gelmez. Sordugunuz soruya cevap vermemisim, hayir alin demem ama bu alan kisiye gore degisir, zaten cla alacak adam 3 veya a4 alacak durumda olan birisidir eger bireysel tek kullanicaksa kisi cla daha guzel ve daha az diye dusunup cla alabilir, 1 veya a3 konusuna gelinceyse a3 sedan gayet guzel bir arac ben dusunurdum bmw icinse ayni seyi soyleyemeyecegim.Autshow dergisi alinti;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Strider

Re: Ynt: TSF Sedan/SUV/Sport/Tuner/Vintage/Muscle

Mesaj Baran » 28 May 2013, 12:36

CLA yerine 3 serisi onermeniz yerinde olmus cunku 3 serisinin segmenti C serisidir CLA degil.Su anda bizdede hem Bmw hem Mercedes mevcut birkac sene once Audi A4 1.8t aracimda oldu.Bu 3 markaninda kalitesi hemen hemen aynidir geriye fiyat prestij performans gibi etkenler kaliyor.Performans ve ceviklik yonunden BMW acik ara lider konumdadir fakat dizayn konusunda artik sportiflik anlaminda liderligi kalmadi cunku artik Mercedeste sportif dizaynlara imza atmaya basladi.Prestij konusu zaten tartismaya acik degil Mercedes su anda otomotiv sektorunde prestij denildiginde akla gelen ilk firma.Audi ise Mercedes ve Bmw den kaliteli malzeme kalitesi hemen hemen onlara yakin fiyati ve iddiadan uzak tasarimlariyla 3.sirada geliyor.Prestij olarak yahudi mercedesi algisini kirmasi gerekiyor benim gozumde.Mercedesler artik eskisi kadar kaliteli degil bmw ler ise eski karakteristik erkeksi dizaynlarina sahip degil ama markalasmak kolay degil ve su anda ekmegini yiyorlar.cla istedigi kadar begenilmesin peynir ekmek gibi satilan a serisinden sonra yabana atilmayacak satis rakamlarina ulasacagini dusunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Strider » 28 May 2013, 12:45

Baran bey siz o zaman x3 veya q5 almak yerine evoque tercih edenlerdenmisiniz? Kotu anlamda sormuyorum ben ve bircok arkadasim icin fiyat konusu onemli belki sizin icin olamayabilir ama ben tabikide fiyatlari yakin diye o araci onerebilirim , C oldugunu bende biliyorum merak etmeyin. Usttede hava atmak amaciyla yazmadim yazdiklarimi forumda bu arac konusunda herkesin bana yuklenme sebebini anlamadim , benim yazdiklarim size gore mantikli gelmeyebilirken bircok kisi icin mantikli sebepler, sizin bir aileniz varsa arka koltukta 1.80 boyunda ki kisilerin cla da rahat seyehat edebilecegini mi saniyorsunuz? Ben araci test ettim kendi yorumlarimida yazdim neye karsi ciktiginizi anlamadim, bence yeni C serisi en iyi tercih olur Cla alanlar keyifle sursun bu beni ilgilendirmez, benim icin cla ve a nin iyi bir tarafi varsa a45 ve cla45 serileridir. Neyse forumda arac konusu hakkinda bir daha bir sey yazmamaya gayret edecegim. Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Strider

Re: Ynt: TSF Sedan/SUV/Sport/Tuner/Vintage/Muscle

Mesaj Baran » 28 May 2013, 13:05

Burda tatli tatli konusup fikirlerimizi dile getiriyoruz.Hali hazirda Freelander II sahibi ve LandRover sever olarak evoque suzuki vitara boyutlari ve sacmasapan fiyatiyla ilk ciktigi gunden beri begenimi kazanamayan bir aractir.X3 eski kasasiyla hernekadar benim gozumde berbat bir arac olsada yeni kasasiyla segmentinde freelander dan sonra favori aracim.Yakin zamanda evlenecegim kismetse esime alacagim arabada x3 olacak.O segmentteki bir baska no go arac ise Q5 benim icin.CLA konusunda ise ilk fotograflarini gordugumde begensemde gercegini pek begenmedim onu alacagima 10 kere bagajdan gazgecip A serisi alirim.Bana gore hatcback araclarin sedanlari biraz zorlama oluyor.3 serisi icinse yorumum su.e46 ve e90 makyajli kasa sahibiyiz kesinlikle F kasalar cok yakisikli ve tercih edilebilir ozellikle 3.20d makine tam bir killer torku ekonomik yakit sarfiyati ile.Kisisel gorusum ben BMW ve Mercedesciyimdir onlardan sonrada tercihim herzaman Audidir.VW ise benim icin Passattan ibaret baska bir modelini kesseler kullanmam baska markalara yonelirim bana hicbir sey hissettirmeyen tadsiz tuzsuz bir marka benim icin.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners