mucadeleci yazdı:basto yazdı:CLA çok yakışıklı beyler. Ben bir tane gri bir tane siyah gördüm. Mini CLS diyorum buna artık. CLS'ye giden yolda ilk durak gibi bu arabaAh bir de önden çekiş olmayaydı iyiydi.
Aynı şeyi '68 sonrası Cadillac Eldorado ve Oldsmobile Toronado v.b. gibi bazı efsane araçlar için söylerim hep
Frax yazdı:Onden cekis meselesi fena halde takinti bence toplumumuzda. Sahip oldugumuz araclarla neredeyse ayni gucte bir arac bu A serisi ya da CLA. Korkunc bir sey degil neticede 1.5 1.6 motoru var neresinden cekersen cek bu otomobiller spor olamaz. Spor otomobiller zaten genelde 4x artik onlari alabilenlerin bu iletiyle alakasi da yok. Amerikan seviyorsaniz ayri ama amaci spor otomobil olmayan 1.5 1.6 bir arac icin arkadan onden kaygisini gercekten anlamiyorum. Bloglarda forumlarda milletin tek derdi bu A ve CLA ile ilgili.
Bg17 yazdı:Ben ondn cekisli, arkadan itisli derdinde degilim...ama genel kalite olarak bakilinca bi arabanin mercedes yildizini haketmesi icin belli kriterler olmasi gerektigini dusunuyorum. C serisi bile sorglanirken a ve b serisini ticari nedenlerle anliyorum ama cla gibi modellere cok mercedes olarak bakamiyorum...
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir
|