TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj murderbunnie » 22 May 2013, 20:46

Pekii çok sağ ol tecrübelerini paylaştığın için :) Ebay'de durum nasıl biliyor musun pekii? Daha ucuza ya da aynı fiyata bulunursa orası mı tercih edilmeli sence?
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Erdem35 » 22 May 2013, 20:57

ebayden amazondan ve longisland dan da alışveriş yaptım... ebay da olsa amazonda olsa ya da başka herhangi bir saat satış sitesi de olsa Türkiye gönderim yaptıkları sürece durum aynı :thumbup: ilk önce emin olman gereken Türkiye ye gönderim yapıp yapmadıkları :!: geri kalan bütün teferruatlar aynı... payball ve ardından uzun bir bekleyiş :)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj murderbunnie » 22 May 2013, 21:15

Amazon yollamıyor diye biliyordum açıkçası. Pekala, LongIslandWatch'ın Türkiye'ye yolladığına sayende emin olduğuma göre, orayı değerlendireyim o halde :)

Çok teşekkürler :champ:
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Erdem35 » 22 May 2013, 21:44

Ne dimek :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: Armani Satin Alim Bilgi

Mesaj vato » 25 May 2013, 20:37

Selamlar,

emporio armani marka bir saat bakınıyorum ama bakındığım internet adresleri arasında 200-300 lira kadar bir fiyat uçurumu var. armani'nin kendi resmi sitesinde 345 dolar olan saat bazı sitelerde 1059 lira iken bazılarında ise 700 küsur lira civarında.

google aramasında ilk sayfalarda yer alan konyalisaat yada saatvesaat gibi çok duyulmuş adreslerde biraz daha pahalı iken diğerlerinde fiyatın daha aşağıda kalması acaba ürünün ayıplı yada sahte olabilir mi ihtimalini akıllara getiriyor ?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
vato

Re: Armani Satin Alim Bilgi

Mesaj SeRxx » 27 May 2013, 10:48

Sahte olma ihtimali her zaman var. Bayilerden sıkı pazarlıkla çok iyi fiyatlarla bu saatleri alabiliyorsunuz :thumbup:

vato yazdı:Selamlar,

emporio armani marka bir saat bakınıyorum ama bakındığım internet adresleri arasında 200-300 lira kadar bir fiyat uçurumu var. armani'nin kendi resmi sitesinde 345 dolar olan saat bazı sitelerde 1059 lira iken bazılarında ise 700 küsur lira civarında.

google aramasında ilk sayfalarda yer alan konyalisaat yada saatvesaat gibi çok duyulmuş adreslerde biraz daha pahalı iken diğerlerinde fiyatın daha aşağıda kalması acaba ürünün ayıplı yada sahte olabilir mi ihtimalini akıllara getiriyor ?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Symurg1907 » 28 May 2013, 21:34

Saatcell'i övmeden geçemeyeceğim doğrusu.. Dün 4'te aldığım saat diğer gün 11 de elimdeydi.. Bayileri istanbulda ben ise trabzondayım. Aynı gün kargoya verip 19 saatte saati ulaştırdılar.. Müşteri hizmetlerindeki bayan gayet nazikti ve saatin küsüratınnı ödememe gerek olmadığını söyledi ki bu küsürat sadece 30 kuruştu :D ama yinede incelikti :champ:
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Fiyatlar Çok Uygun Güvenilir Mi Bilgisi Olan Var Mı?

Mesaj cappadocia92 » 20 Haz 2013, 01:52

Arkadaşlar GUESS COLLECTION GCX66002G4S Modelini almak istiyorum. Fakat mebla çok yüksek.Yanlız byzsaat.com sitesinde normalde 2.099 tl olan bu saat başka sitelerde 1.300 e kadar inerken bu sitede 1.100'e kadar inmiş. Orjinal mi değil mi aklımda şüpheler var.Telefon açtım siteyi yeni kurduklarını 14 yıldır sabit işyerlerinin olduklarını söylediler ondan ucuza satıyorlarmış. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı ? Nasıl bir firmadır güvenilir midir vs. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
cappadocia92

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 230 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners