TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj Baran » 22 May 2013, 15:44

Yeni A3 A8 den iyi diye okudum artik A8 uretilmeyecekmis bu konuda bir fikri olan varmi ?
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj serdarfb » 22 May 2013, 15:50

A9 çıkacakmış.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj Baran » 22 May 2013, 15:56

A9 damperlimi kasalimi cikacak acaba abi piyasaya bi fikrin varmi
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Strider » 22 May 2013, 16:09

A9 A8 den farkli yalniz A8 i durduracaklar diye bir sey yok benim bildigim zaten Cin pazari icin uretilecek cok uzun bir arac. Bu arada biraz inceledim cok farkli bilgiler mevcut aracla ilgili benim okudugum 12 senesine aitti, 11 de ise panamera ve rapide e rakip cikacak diye yaziyor, benim okudugumda ise q7 nin platformunu kullanacagi yaziyor ki ne kadar uzun oldugunu biliyoruz :) 2015-16 da cikacakmis sanirsam ve R8 den de pahali olacakmis, Dogus fiyati 650-750 tl olur herhalde :)
En son Strider tarafından 22 May 2013, 16:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj serdarfb » 22 May 2013, 16:15

Baran yazdı:A9 damperlimi kasalimi cikacak acaba abi piyasaya bi fikrin varmi

İçinde Hereke halısı olacakmış diolla.. :thumbup:

Strider, Ben A9 konusunda espri yapmıştım ama anladığım kadarıyla doğruluk payı varmış. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Strider » 22 May 2013, 16:18

SerdarFB yazdı:
Baran yazdı:A9 damperlimi kasalimi cikacak acaba abi piyasaya bi fikrin varmi

İçinde Hereke halısı olacakmış diolla.. :thumbup:

Strider, Ben A9 konusunda espri yapmıştım ama anladığım kadarıyla doğruluk payı varmış. :thumbup:

:champ:
Yok baskan ben anladim sizide yinede aklimdayken paylasmak istedim :)
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj Clk » 22 May 2013, 17:02

SeRxx yazdı:Clk, Mercedes'in Renault'dan aldığı dizel motor icin yorumun nedir ?

Bakiyorum da millet gaza gelmis :lol: Beyler sakin alti üstü VW bindiginiz araba TÜRKCESI HALK ARABASI :D

Audi'yi cöpe atalim Serxx'in sorusuna gelelim. A serisi yada CLA bir mercedes degil. Sadece üzerinde yildiz olan ve VW araclari olan A3, Golf tarzli araclar ile pazardan pay kapmaya calisan bir seri. Dizayn konusunda özellikle CLA bence bu sinifta en basarili arac. A3 gibi ben Golf bozmasiyim diye bagirmiyor.

Motor konusuna gelince Renault dünyanin en iyi motor üreticilerinden bir tanesi. Hem uzun ömürlü, hem ekonomik hem de ucuz motor üretebiliyorlar. Sen Audi'den Golf'ten memnun olan müsteri kitlesine neden Mercedes motoru teklif edesin ki? Bu müsteri kitlesi yapmis zaten secimini ben cöp istiyorum diyor. Mercedes'te e kefal hazir ben neden baliga cikayim ki diyor ve basit bir sasi üzerine gayet güzel bir dizayn ile Renault motorlu CLA ve A serisini üretiyor ve bunda ne kadar hakli olduklarini kefal pazari mercedese satis rakamlarinda gösteriyor. :lol:

Bu arada Land Rover PSA, Aston Martin Ford, Chrysler ve Alfa Fiat motoru kullaniyor. Daha bir cok örnek var :geek:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 22 May 2013, 17:09

Strider yazdı:
Emre yazdı:
Strider yazdı:Hocam o nasil bir resim allah askina :D tamam bizdede mercedes var yildizi yeter ama boyle yapmayalim audide iyidir :D

Yok, baldırına bir kesik atıp Piranha dolu havuza girdin az önce onu izliyor gif'teki arkadaş :lol:

Hahha :D Piranha degilde Mercedes dolu gibi geldi :D

Dolu dedigin varsa yoksa 5-6 tane Mercedes vardir. Burasi halka ve kamyon söförlerine acik bir forum oldugu icin Audi sayisinin cok olmasi da normal :lol:

Bu arada Frax icininde kalmis galiba yanlislikla söyledigim. :lol: Bir aksam Frax'in arabaya bindim (ilk defa). Bond ile konusuyordum hic dikkat etmedim. Sonra yine direksiyona ambleme filan bakmadan bu pololar da guzel araclar dedim. (sadece Frax'in gönlünü anlmak icin) Frax, aman abi ne ettin bu A3 diyince de "e ne farki var hepsi ayni iste ben bile polo mu A3 mü farkedemedim" diyince olay koptu :lol:

Bütün gece Frax'i dinledik asik surati ile :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], recklesstr ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners