Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
acilen saat siparişi vermem gerekiyor..tavsiye edeceğiniz güvenilir bir site ve kalitesine inandığınız ve güvendiğiniz 500 tl civarı önerebileceğiniz metal kordon bir saat önerebilirmisiniz...?
Linkteki saati hangi kargo seçeneğiyle alırsam takip kodu var. Yada var mı? Ayrıca bu gönderide klasik Ptt ile mi geliyor yoksa özel kargo şirketleri ile mi geliyor. Son olarak Expedited Int'l Shipping hızlı gönderi demekmiş ama net bir süre bulamadım araştırmama rağmen tecrübesi olan arkadaşlara sorum kaç günde gelir? Çok teşekkürler.
iyi akşamlar nette dolaşırken şu aşağıdaki saati gördüm; ve yakın çekimlerde oldukça güzel duruyor; PULSAR'ın Seiko'nun yan kuruluşu olduğunu biliyorum; orijinal PULSAR olsa direkt alırım; ancak bu "Bysaat" denilen site ürünleri (bu sitedeki ürünlerin pek çoğu aynı kodla nette başka sitelerde yok)-ürünlerin fiyat aralığı (normalde ucuz da dursa pahalı da olsa fiyatlar biririne çok benzer; Orinet ile Fossil'in, Pulsar'ın; Seiko'nun vb. fiyatları birbirine çok yakın)-sitedeki bilgilerin eksikliği vb. gibi pek çok nedenle replika saat satan bir site gibi duruyor (belki de orijinallik iddiaları yoktur; ancak ben farkedememişimdir?) aslında sorum linkteki saatten ziyade bu Bysaat denen sitenin güvenilir olup olmadığı?
murder ben ETON002K kodlu orientimi o siteden aldım 3 haftada geldi saat... yetkiliye faturalandırmayı 100 dolar altı yapın dedim onlarda eğer postada bir kaybolma söz konusu olursa faturadaki tutarı muhattap alırız dediler ben de eyvallah dedim... 99 dolara faturalandırıp gönderdiler bir sıkıntı yaşamadım
nedemek rica ederim evet 100 dolar üzeri sıkıntı çıkma ihtimali artıyor 99 dolar faturalandırma için herhangi bir üst limit fiyat muhabbeti dönmedi aramızda...saatin ödemesini yaptım ve daha sonra faturalandırmadan bahsettim velhasıl sıkıntısız bir alışveriş yaşadım.saati ertesi gün postaladılar