Baran

Albaysali

Murat

Gunaydin millet...

Razz yazdı:Şimdi bu mrbars önce gitti kendine bir Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Ref. Nr. 263-33aldı ki bir dönem ben de kullanmıştım..
Ulysse Nardin Maxi Marine Diver 263-33 Kullanıcı İncelemesi
E bu yetmiyormuş gibi bana All Gold Rolex Date Just Ref. 1608'ini gösterip vermedi, hevesim kursağımda kaldı..
Haliyle ben de sağlam bir misilleme yapayım dedim..
![]()
Ulysse Nardin Maxi Marine Diver 18K Rose Gold Ref. Nr. 266-33![]()
mrbars saat karşısında pek etkilenmemiş görünmeye çalışsa da geçirdiği travmanın ne derece ciddi olduğu giderken dile getirdiği " Zaten yeni Audi A3 herşeyiyle 2010 BMW 7.30d'den daha kaliteli bir araç.. " tespitinden belli oluyordu..
Clk yazdı:Razz yazdı:Şimdi bu mrbars önce gitti kendine bir Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Ref. Nr. 263-33aldı ki bir dönem ben de kullanmıştım..
Ulysse Nardin Maxi Marine Diver 263-33 Kullanıcı İncelemesi
E bu yetmiyormuş gibi bana All Gold Rolex Date Just Ref. 1608'ini gösterip vermedi, hevesim kursağımda kaldı..
Haliyle ben de sağlam bir misilleme yapayım dedim..
![]()
Ulysse Nardin Maxi Marine Diver 18K Rose Gold Ref. Nr. 266-33![]()
mrbars saat karşısında pek etkilenmemiş görünmeye çalışsa da geçirdiği travmanın ne derece ciddi olduğu giderken dile getirdiği " Zaten yeni Audi A3 herşeyiyle 2010 BMW 7.30d'den daha kaliteli bir araç.. " tespitinden belli oluyordu..
Razz, senin frenler iyice bosalmis. Dolu dizgin devamIyi günlerde kullan.
Sahsi görüsüm senin eski saate oran ile sahip oldugu kontrast ile cok daha basarili bir UN oldugu.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr, tt59 ve 27 misafir
|