TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj vmetin » 10 May 2013, 14:35

Ferhat hocam bi eymir yapal覺m seninle, kular覺 izleriz :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj asymptote » 10 May 2013, 14:38

Doan覺n g羹zelliklerini g繹rmek, fark edebilmek insan覺n ruhunu zenginletirir ve insan覺 daha merhametli k覺lar.. Doa sevgisi ve hayvan sevgisi olmayan insan覺 da sevemez. Biz 癟ocuklara y羹kl羹yoruz bir y覺覺n gereksiz bilgiyi, oysa onlar覺 bu y繹n羹yle de eitebilmeli. imdi g繹r羹yorum, fidan dikmeye falan gidiyorlar. ok g羹zel hareketler bunlar.. Bu tarz etkinliklerin artmas覺 ne g羹zel olur..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj vmetin » 10 May 2013, 14:39

asymptote yazd覺:Doan覺n g羹zelliklerini g繹rmek, fark edebilmek insan覺n ruhunu zenginletirir ve insan覺 daha merhametli k覺lar.. Doa sevgisi ve hayvan sevgisi olmayan insan覺 da sevemez. Biz 癟ocuklara y羹kl羹yoruz bir y覺覺n gereksiz bilgiyi, oysa onlar覺 bu y繹n羹yle de eitebilmeli. imdi g繹r羹yorum, fidan dikmeye falan gidiyorlar. ok g羹zel hareketler bunlar.. Bu tarz etkinliklerin artmas覺 ne g羹zel olur..

Senin de art覺k Odt羹ye filan tayinini 癟覺karal覺m :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj asymptote » 10 May 2013, 14:40

Benim tayinim yak覺nda 癟覺kacak zaten, Ferhat abiyi de al覺r, eymirde bisiklet turuna 癟覺kar覺z.. :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj vmetin » 10 May 2013, 14:41

asymptote yazd覺:Benim tayinim yak覺nda 癟覺kacak zaten, Ferhat abiyi de al覺r, eymirde bisiklet turuna 癟覺kar覺z.. :)

Gayet g羹zel, bekliyoruz :champ: :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj fbolukbas » 10 May 2013, 14:56

Ser癟e deil :)

Bu biraz eskice bir foto, Canon 100-400 L IS lensim vard覺 o zaman onla 癟ekmitim. Sonra bir ara b覺rakt覺m, satt覺m b羹t羹n ekipman覺.
Sonra dayanamad覺m tekrar ald覺m. imdi Canon 400mm prime var.

Bilirsin prime lensler zoomlardan daha iyidir.. Her ne kadar keskin vb olsa da, 100-400'羹n fonksiyonelliini de 癟ok
arad覺覺m zamanlar oluyor, olacak da. 100-400 癟ok iyi bir lensdi bu anlmada..

Akl覺ma 500 f4'ler geliyor ama Canon u癟tu fiyatlarda, Nikon 500mm de ciddi ucuz kald覺. Ki nikon renklerini daha fazla severim.
Valla Nikona da ge癟erim yani fiyat fark覺na, body de bedavaya gelir :)
Ama 癟ok a覺r ve k覺s覺tl覺 kullan覺m覺 var 500mm'lerin,zaten 癟ok da gidemiyorum fotorafa.. otur oturduun yerde diyorum kendime.:)
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj basto » 10 May 2013, 15:01

Sabit lens ile 癟ok zor olmuyor mu? Hep ornitocularda bunu merak etmiimdir. Genelde sabit odakl覺 kullan覺yorlar ama bana 癟ok zor olur gibi geliyor.
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj fbolukbas » 10 May 2013, 15:52

vmetin yazd覺:Ferhat hocam bi eymir yapal覺m seninle, kular覺 izleriz :thumbup:

Olur tabi hocam, her zaman. Ku boldur orada :thumbup:

asymptote yazd覺:Benim tayinim yak覺nda 癟覺kacak zaten, Ferhat abiyi de al覺r, eymirde bisiklet turuna 癟覺kar覺z.. :)

Bekliyoruz haikaten Aysm. Ankaraya / Odt羹ye tayin olursan s羹per olur, i yerlerimiz de yak覺n say覺l覺r, komu oluruz:)

Eymir hafta sonu ka癟acak pek bir yeri olmayan biz Ankaral覺lar覺n elence mekan覺 olmu. Yak覺n zamana kadar halka kapal覺yd覺, ya da 繹yle biliniyordu. imdi ara癟s覺z olarak girilebiliyormu, tabi ara癟lar覺 d覺arda b覺rak覺nca 癟evresi otopark gibi.
Dediin gibi bir de bisiklet olay覺 var. Bisiklet kiralamac覺lar覺 falan t羹remi, balonlara haval覺 t羹fek atanlar falan, curcuna ortal覺k. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners