Yeni saatimiz Rolex Yacht-Master 116622 Gorgeous Blue Dial - Platin Bezel
Her şeyden önce benim için çok daha önemli bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce de yazdığımı anımsıyorum, burası ben dahil eminim birçok kişi için daha bir forum, internetten vakit geçirilen herhangi bir yer olmaktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu çatı altında kurduğum dostluklar, sizlerle geçirilen keyifli dakikalar bana inanılmaz keyif veriyor. Bu yüzden kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Olay saat gibi gözükse de muhabbettin keyfi hiç bir şeye değişilmez
İlk çıktığı zaman kadran renginden dolayı oldukça beğendiğim bir modeldi, canlı canlı görünce de düşüncelerim iyice pekişmişti yacht-master için. Tabi beğenmek almak için yetmiyor çoğu zaman

Çevremdekilerle uzun sohbetlerim sonunda ym'nin mantıklı bir alışveriş olacağına karar verdik. Bu noktada sevgili abim SerdarFB'ye ayrıca ve özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendisini çok bunalttım, bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma maruz bıraktım

Fakat bu uzun tartışmalar sonunda en mantıklı seçimi yaptığımıza inanıyorum

Üstelik mantıklı olduğu kadar güzel de

Hem düşünme hem alma aşamasındaki desteklerin için sonsuz teşekkürler

Sen olmasaydın bu saati alamazdım

Ayrıca saat alınırken bana destek veren Burak, Yalın ve Baybars abilerime de çok teşekkürler

Telefonla konuşurken bile heyecanlandım saati bana anlatırlarken

Sayenizde şu anda suratımda aptal bir sırıtışla saati seyrediyorum