TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Pulsar Saati Aldım, Nasıl?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bu Pulsar Saati Aldım, Nasıl?

Mesaj nickynick » 28 Şub 2010, 16:50

Alışverişsaati konusunda hiç bir şüphen olmasın, kesinlikle sorunsuz bir şekilde saatini teslim alırsın hiç merak etme. Saatini alınca resimli incelemeni bekliyoruz ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj enron » 28 Şub 2010, 17:00

Site, belli ki kurumsal bir yapı ve prof. düzeyde altyapı kullanmıyor. Fakat telefondaki ilgi alaka oldukça iyiydi, bakalım, hayırlısı. Gerçi Sirkeci civarından alışveriş yapmak için bu yöntem iyi görünüyor. Çocukluğumdan beri gezerim, hep çekinmişimdir alışverişten. Son ürünü hayyamdan nikon almıştım hatırladığım kadarıyla.

DIY softbox bile yapmayı düşünüyorum çekim için:)

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
enron

Mesaj enron » 02 Mar 2010, 21:19

Selamlar,

Bu gün saatim elime ulaştı. Çocuk gibi sevindim yahu:)

Uzun zamandır beklediğim bir dosta kavuşmuş gibi oldum.

Fotoğrafında göründüğü gibi mat değil, ya da fotoğraf beni yanıltıyor, o görüntüde sanki ipeksi bir yüzeyi varmış gibi duruyor. Ama çokta sarı mücevher gibi değil. Çok beğendim, severek kullanacağımı düşünüyorum.

Şimdi biraz kurcalayıp öğrenmeye çalışayım, malum; en son Seiko5 kullanmıştım ve onda sadece tarih ve gün ayarı vardı. Sonra da fırsat bulduğumda fotoğraflarını çekeceğim.

Herkese iyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
enron

Mesaj Clk » 02 Mar 2010, 23:52

Güle güle. iyi günlerde kullan yeni saatini. Resimlerini ve görüslerini merakla bekliyoruz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 03 Mar 2010, 01:22

Hayırlı olsun, sitede sorun olmayacağını söylemiştim ;) İncelemeni bekliyoruz
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Bond » 03 Mar 2010, 01:28

Enron hayırlı olsun, iyi günlerde kullan Pulsar'ını, Copper kaplama olması lazım modelin, tam sarı olmadığı için bakır rengi özellikle hoş bir hava vermiş. Benim temsili resimden algıladığım bu şekilde, orjinal fotoları yüklediğinde daha iyi yorum yapabiliriz sanırım.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj enron » 03 Mar 2010, 10:37

Hepinize teşekkür ederim, makinayı bile yanımda getirdim okula, uygun bir yer bulduğumda fotoğraflarını çekeceğim. Neler yazacağımı çok iyi bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazacağım. İnceleme havasını verir mi takdir sizin o zaman....

Herkese hayırlı işler iyi günler.
Kullanıcı avatarı
enron

Mesaj Frax » 03 Mar 2010, 14:07

İnceleme iki şekilde oluyor bence.Biri profesyonel sadece nesnel biçimde yapılan, diğeri de sahibi olan kişinin duygularını katarak yaptığı.Ben 2.sini tercih ederim çünkü bu da saatin sahibinin memnuniyetini belli ediyor, hakettiği değeri gösteriyor :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, monsieur ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners