Enron TSF'ye Hoşgeldiniz.
Öncelikle TSF'de saatler için bir ayrım yapılmıyor. Her türlü saat markası ve tipi burada aynı yaklaşımla değerlendirilmektedir. Sadece üyelerin kişisel zevk ve beğenilerine elbette karışamayız, bu yüzden bazı markalar ve saat çalışma prensipleri konularında daha çok paylaşım olabiliyor. TSF'de bir Tourbillion video saat incelemesi olabileceği gibi, digital bir model incelemeside olabiliyor.

Ben kişisel fikrim olarak saati beğendim, renkler ve saatin tasarım uyumu gayet hoş duruyor. Bakır kaplama kasada farklı bir uygulama ve renk oldukça güzel bir hava vermiş siyahla beraber. Kasa çapı kaç mm acaba?
Pulsar markası Seiko Watch Corporation of America ( SCA )'nın bir yan şirketidir. Genellikle Quartz modellerde Seiko'nun alt-orta seviiye 7T62 Quartz Chronograph mekanizmasını kullanır. Oldukça güvenilir ve kendini ispatlamış bir mekanizma. Pulsarın tarihçeside oldukça ilginç, yakında marka forumlarımızda açılacak. Şimdi ben buradan yazmak istemedim, konuyu dağıtmamak için. Türkiyede Aydın Saat güvencesi ile satılan bu markada herhangi bir problemde yaşayacağınızı düşünmüyorum. Servisleride gayet iyidir. Bende daha önce bazı saatlerimi gönderdim.
Jacques Lemans modelleri içinse elbette tercih meselesi, JL'nin tasarım ve kalite olarak bir çok seviyede saati var. İlk modelde hoş duruyor, farklı kayış yapısıda oldukça güzel durmuş. Siz beğeninize göre tercih yapmışsınız. Tek saatim olacak demişsiniz ama belki bir dahaki modelinizde tasarımına bayıldığınız dikdörtgen kasalı Jacques Lemans olur, kim bilir