TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Time Tutelary Watch Winder İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Time Tutelary Watch Winder İncelemesi

Mesaj mrhero » 26 Şub 2010, 22:24

Merhaba,

Daha önce bir konuda geçen ve benimde sipariş verdiğimi söylediğim watch winder bugün elime ulaştı. Aleti ebay dan Hong Kong lu bir satıcıdan almıştım.

Aldığım alet şu:

Resim

Aletin özellikleri;
İki adet saat koyma haznesi var, haznelerde büyük ve küçük saatleri rahat koyabilmek için çıkabilir başlıklar var, saati yerine koymakta zorluk çekmiyorsunuz yani.
Beklediğimden sessiz çalışıyor.
Mavi ledleriyle oldukça şık.
4 adet çalışma modu var: 1. 33 sn çalışıp 12 dk dinlenme
2 . 10dk çalışıp 90dk dinlenme
3 . 30dk çalışıp 3 saat dinlenme
4 . 1 saat çalışıp 3 saat dinlenme
Ayrıca rotasyon ayarıda var : saat yönü, saat yönünün tersine ve otomatik olarak üç adet.
Çin malı olduğunu belli ediyor, kalitesiz bir plastikten yapılmış ve büyüklüğüne göre oldukça hafif.

Ben saatlerimi değiştirerek kullanmayı seviyorum, bu yüzden 2 günden fazla takmadığım saat duruyordu ve obsesif biri olduğum için ve saatlerimin saniyesi saniyesine doğru ayarlanmış olmasını istediğim için her sabah saat ayarlamakla uğraşıyordum. Bu yüzden ucuz yollu bir watch winder aradım ve bu aleti buldum. Benim gibi çok kalite saatleri olmayanlar için bence ideal bir winder. Ama rolexleri olanlara bu ucuz çin malını önermiyorum :D bence biraz daha ekleyip ahşap bir winder alabilirler.

Birde çalışırken çekilmiş bir video ekleyeyim :

Kullanıcı avatarı
mrhero

Re: Time Tutelary Çin Watch Winder İncelemesi

Mesaj Clk » 27 Şub 2010, 08:41

Inceleme icin tesekkürler mrhero. Güzel ve aydinlatici bir inceleme olmus. Winderini da sorunsuz bir sekilde uzun yillar kullanabilmeni temenni ederim.

Not: Cin mallari ile ilgili önyargim fiyatlarindan dolayi degil sadece kalite ve haksiz rekabetten dolayidir. Birgün Cinden tamamen kendi dizany ettikleri, kendi gelistirdikleri kopya olmayan ve yüksek kaliteli bir ürün cikarsa neden Cin mali alinmasin? Ama sadece kopyalayarak mümkün olan en kötü sekilde mal üretmeye devam ettikleri ve müsterilerini bir sekilde memnuniyetsiz, servissiz ve yedek parcasiz biraktiklari sürece sahsen ben Cin mali almam. Tekrar ediyorum bu yazdiklarimin hicbirinin ucuz olmasi ile alakasi yok.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 28 Şub 2010, 01:08

MrHero inceleme ve video için teşekkürler. Fiyat performans oranı ve özelliklerine bakınca bende sizinle aynı fikirdeyim, gayet makul ve işini yapan bir ürün. Malzeme kalitesi çok iyi olmasada görüntü olarak oldukça tatminkar düzeyde. Videodaki kapak sesi malzeme kalitesi bakımından biraz fikir veriyor. :)

Çin ürünleri ile ilgili olarak ise benim fikrim farklı kalite düzeylerinde üretim yapabilecek teknolojileri olduğudur. Sahte ürünlerden dolayı genel bir antipati olduğu gerçek ama 10 sene öncesine göre çok daha kaliteli ürünlerde çıkmaktadır. Gündelik hayatımızda kullandığımız bir çok ürün PRC menşeli, kalite problemi kaynaklı en büyük sorun üretim kontrol mekanizmalarında bence. Yabancı ortaklı bir çok fabrikadan oldukça yüksek kalite ürünlerde çıkıyor.

Time Tutelary Winder görevini yerine getiriyor, ledlerde fena değil. Uzun vadedeki dayanıklılık ve performansını hep birlikte görürüz, bizi bilgilendirirseniz. Güle güle kullanın. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 28 Şub 2010, 11:59

Güzel incelemeniz için teşekkürler.Kaliteli bir Çin malıdır belki zamanla öğreneceğiz hepimiz.İyi günlerde kullanın :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners