Clk yazd覺:2fast

Gelde gazlayalim
Altanos tesekk羹rler. Yalniz 繹zellikle bu cabrio r羹yasi kurulacak bir arac degil. Nedenleri
Bu kadar pahali bir aracta belli yerlerde (繹n koltuk arkalari v.s.) kullanilan plastik kalitesi rezalet
Tente silikonlari problemli. Bu benim 4. sifir Cabrio aracim (daha 繹nce 3 adet CLK cabrio'ya sahip oldum) ve bu arac disinda hicbirinde silikon kaynakli tenteden gelen ses yoktu. Gerci serviste 10 dakika da garantiden c繹z羹yorlar (繹zel bir yag kullaniyorlar) ve 6 ay problemsiz gidiyor ama ismi kalite ile 繹zdeslesmis bir markaya bu yakismaz.
Siparis ettigim deri Nappa olmasina ragmen kalite neredeyse audilerde kullanilan d羹s羹k deri kalitesi ile ayni. Mercedes adina bir baska fiyasko.
S羹r羹s konforu, motor ve sanziman kalitesi, yol tutusu s羹per o ayri

Ben r羹yama devam ediyorum

niyesinin 繹zetini 2fast4u yapm覺.( B羹t羹n kusurlar覺na ramen bu ara癟 benim fabrikamdan 癟覺km覺 olsayd覺 ve Almanya liste fiyat覺n覺 bana teklif etmi olsalard覺 sopayla kovalard覺m onlar覺

)
2fast4u yazd覺:Clk ben bahsettigin kalite farkliliklarini genis urun yelpazesine bagliyorum yani herkese gulucuk atacam diye firmalarda sacmaladi....
zete ek olarak g繹rd羹羹m baz覺 detaylar覺 da aktaray覺m;
T羹rkiye'de toplu ta覺ma odakl覺 羹retim yapan bir firma baz覺 m羹hendislik ilerini benim b羹roma pasl覺yor, bu sebeple yeni bir arac覺n gelitirlme s羹recine iki seferdir ahitlik ediyorum.
Bahsettiim ara癟lar覺n ger癟ekten 癟ok say覺l覺 par癟as覺 s覺f覺rdan dizayn ediliyor buna ramen zamana kar覺 inan覺lmaz bir yar覺 var, rakibin 羹r羹n羹nden 繹nce piyasada olmak, potansiyel m羹terilerin beklentisini kar覺lamak (ki bunlar 繹zel halk otob羹s羹 繹f繹rleri ya da sahipleri oluyor..

). Fuara yetimek ve en 繹nemlisi b羹t癟e s覺n覺rlar覺 i癟inde kalmak.
Bazen temel m羹hendislik ve tasar覺m bitip tam tetie de basmak 羹zereyken, sat覺 y繹neticisi;
ben tekerlek yuvas覺 bu formda olan bir arac覺 satamam diyor, hoopp batan. Bazen 80 ilde ikayetsiz 癟al覺an arac覺n覺za 81. ilden ikayet ya覺yor. Neden de akla en son gelecek cinsten;
-
"Bu ara癟 癟ok kirleniyor"

Durumu 癟繹zebilecek bir par癟a yap覺yorsunuz, kal覺p癟覺 2 ayda tamamlad覺覺 kal覺b覺n ayna g繹r羹nt羹s羹n羹 ilemi oluyor, enlik bal覺yor..Kal覺p yeniden bitiyor, derken otob羹s羹n modas覺 ge癟iyor, yeni seriye balan覺yor...
Bu basit bir otob羹s, temelde karkas ve sac terzilii...
Mercedes gibi zilyon tane teknik ve teknolojiyi bar覺nd覺ran bir arac覺n geliimi d羹羹n羹ld羹羹nde uykular ka癟ar. Mega fabrikalar belgeselinde "ben bu kap覺n覺n sorunsuz olmas覺ndan sorumluyum" diye g羹len b覺y覺kl覺 amcan覺n 繹tesinde ka癟 m羹hendisin kelle giyotine koyulmutur ne kavgalar d繹nm羹t羹r kim bilir, birinde de tenteden ses geliversin, 羹stelik 癟繹z羹yorlarm覺 sorunu

Bir de 繹ylesi var;
Komum bir s覺f覺r bir peugeot ald覺, bagaj kapa覺 kapand覺覺nda C s羹tunu ile kapa覺n aras覺na, sol tarafta baparmak giriyor, sada kredi kart覺n覺 zor sokuyorsunuz ve bunun bir 羹retim hatas覺 olduunu dahi kabul etmiyorlar =)
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."