Her An Her Yerde Saat Günlüğü
ErkGS » 18 Nis 2013, 16:56
albaysali yazdı:Bugün 2.enişteye damatlık almaya gittik neyse aldık ürünleri cafede oturuyoruz söz saatden açıldı.Bendeki seiko yu gösterdim baktı güselmiş felan al senin olsun dedim afalladı abi yok olmaz vs. kabul ettiremedim

Kız kardeşim "alsana işte hediye ediyor " dediysede almadı

Ne seiko pepsi be istesekde ayrılamıyoruz

Anlamıyormuş o enişte saatten.. Ya da diğer ihtimal düğünde Rolex takmanı bekliyor gelinin abisi olarak, Seiko'yu alıp Rolex yolunu kapatmak istemedi

Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
-

ErkGS
-
basto » 18 Nis 2013, 17:03
Muhendis78 yazdı:albaysali yazdı:Bugün 2.enişteye damatlık almaya gittik neyse aldık ürünleri cafede oturuyoruz söz saatden açıldı.Bendeki seiko yu gösterdim baktı güselmiş felan al senin olsun dedim afalladı abi yok olmaz vs. kabul ettiremedim

Anlamıyormuş o enişte saatten.. Ya da diğer ihtimal düğünde Rolex takmanı bekliyor gelinin abisi olarak, Seiko'yu alıp Rolex yolunu kapatmak istemedi

Kendimden biliyorum, doğru tespit

Murat
-

basto
-
altanos » 18 Nis 2013, 17:04
Muhendis78 yazdı:albaysali yazdı:Bugün 2.enişteye damatlık almaya gittik neyse aldık ürünleri cafede oturuyoruz söz saatden açıldı.Bendeki seiko yu gösterdim baktı güselmiş felan al senin olsun dedim afalladı abi yok olmaz vs. kabul ettiremedim

Bak sen şu işe

Altan'a sezenden gelsin
şimmmdi bana kaybolan...
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
-

altanos
-
-
Erdem35 » 18 Nis 2013, 18:38
En son
Erdem35 tarafından 18 Nis 2013, 19:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
hydrocon » 18 Nis 2013, 19:01
Cengiz

Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
-

hydrocon
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: diesel, drmalibu, MehmetKaratürk, monsieur, Mtn, scarbo ve 134 misafir