Deville m羹thi bir koleksiyon, ne kadar 癟ok pipon var, Petersonlar, Savinelliler, ahinler (yanl覺 g繹rm羹yorsam)

M羹sait bir vaktinde tek tek pipolar覺n覺n payla覺m覺n覺 yapabilirsen, marka/modeller hakk覺nda da fikir sahibi olmu oluruz
T羹t羹nlerini de, g繹z羹m羹z g繹rmesin kald覺r kald覺r

Hen羹z bir 癟ounun tad覺na bakm覺 deilim, benimkiler bal覺kta da paylat覺覺m birka癟 t羹t羹nle s覺n覺rl覺 imdilik ve sonu da yok ger癟i ama senin de 癟ok zengin de bir t羹t羹n stoun varm覺 be abi

Davidofflar, Erinmore'lar, Balkan'lar..

Ben de yak覺n zamanda iki farkl覺 Brigg(coco-ananas ve kavunlu), Amphora Full Aroma, Mac Baren 癟eitleri, ve Captain black Cherry (癟akma olmayan覺n覺 bulabildim nihayet) ald覺m, anlad覺m ki bu iin sonu yok mirim

Kiinin pipo i癟im tarz覺n覺 kendisinin zamanla belirledii konusunda hakl覺s覺n, ve bu hadisenin belli kal覺plar i癟erisinde yap覺lmas覺 al覺nan keyfi azalt覺yor diye d羹羹n羹yorum. 襤癟im keyfi a癟覺s覺ndan g繹z ard覺 edilmemesi gereken birka癟 temel kaide olsa da her pipo kullan覺c覺s覺n覺n pipoya dair yazd覺覺 dierlerinden 癟ok 癟ok farkl覺 baka bir kitap var

Ho geldin, 10 y覺ll覺k pipo kullan覺c覺s覺 olarak payla覺m ve deneyimlerini merakla ve d繹rt g繹zle bekliyoruz