TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj Clk » 12 Nis 2013, 12:29

Razz, Rolex sevmeyen grubun.... :D deyip bu tip saplantilar 羹zerinde cok durulmamasi gerektigini d羹s羹n羹yorum.

Ben Milgauss ile genel anlamda ne alip veremediginiz var onu anlamis degilim ama sahsi g繹r羹s羹m gayet basarili bir saat oldugu. Optik anlamda tam bir EyeCatcher, kalite olarak en 羹st d羹zeyde ve kullanim konforu cok y羹ksek :thumbup: Ama sadece Rolex sevmeyen grup farkli d羹s羹n羹yor diye begenilerimi degistirmem. :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj altanos » 12 Nis 2013, 13:06

Drk'tan sonra ve inisiye rolexor Razz 羹stad覺n da k覺ymetli g繹r羹羹n羹 ald覺m say覺l覺r b繹ylece =),

Peki say覺n Clk, fluted bezel stick index dj ii ile yeil milgauss gv aras覺ndan hangisini se癟erdi.?
襤kisi de kullan覺m beklentilerime uyuyor yakla覺k olarak, yine fiyatlar覺 da birbirine yak覺n aa覺 yukar覺.
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullan覺c覺 avatar覺
altanos

Ya: 45
Kay覺t: 04 Au 2010, 17:33

Mesaj vmetin » 12 Nis 2013, 13:07

Clk ya sormusun ama, ben DJII tercih ederdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj razz » 12 Nis 2013, 13:14

Clk bakan :champ:

Asl覺nda bir al覺p veremediim yok.. ;) Hakikaten Natural Born Loser bulduum birka癟 Rolex var yaln覺z.. :!: Milgauss White Dial, YM II ve Sky Dweller ciddi l羹zumsuz bulduum modeller.. :roll: Milgauss GV'de bana al覺p da kullanmama mani olacak nispette batan bir husus yok elbet ama 繹nceki mesaj覺mdaki tespitimin de ( her ne kadar ger癟ekten kaale almasam da ) arkas覺nday覺m.. :geek: Ne zaman Yeil ve Rolex bir araya geliyor, bilumum " M羹zmin(!) Read Only " Over-rated Haute Horological Brand sempatizanlar覺ndan alk覺, secde, meksiko vb tepkiler geliyor.. :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj altanos » 12 Nis 2013, 13:16

Teekk羹r ederim Volkan Hocam, ben sizin de zevkinizi 癟ok beeniyorum :champ:
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullan覺c覺 avatar覺
altanos

Ya: 45
Kay覺t: 04 Au 2010, 17:33

Mesaj razz » 12 Nis 2013, 13:23

altanos; ncelikle estafurullah.. stadl覺k haddimiz deil, merakl覺 diyelim.. :thumbup:

DateJust ve DayDate II modelleri Rolex'in trade mark'覺 haline gelmi k羹lt tasar覺mlar覺n覺n g羹n羹m羹z Over Sized Watch trendleriyle 繹rt羹mesi maksad覺yla tasarlanm覺 saatler.. 41mm. kasa 癟ap覺 ile s覺k覺nt覺m yok lakin bu esiz modelleri 36mm. versiyonlar覺yla tan覺m覺 ve sevmi bir saat sever olarak yeni nesil b羹y羹k t羹revlerine al覺amad覺m a癟覺k癟as覺..
Elbette beeniler g繹receli, marka ve model olarak da s繹ylenecek fazla bir ey yok.. Pekala DJ veya DD II modelleri de al覺n覺r, zevkle de kullan覺l覺r..

Ben 繹zellikle yukar覺da sayd覺覺m hususlardan 繹t羹r羹 GV olmayan, siyah kadran bir Milgauss'tan yana kullan覺rd覺m se癟imimi.. Eer se癟enekleri DJ gam覺 i癟erisinden yapmak gerekiyorsa tercihim kesinlikle 36mm. versiyonun mutlaka Jubilee bilezik, Fluted bezel, koyu renk kadranl覺 ve stick/baton marker indeksli konfig羹rasyonlar覺 eklinde olurdu..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Clk » 12 Nis 2013, 13:30

Razz yazd覺:altanos; ncelikle estafurullah.. stadl覺k haddimiz deil, merakl覺 diyelim.. :thumbup:

DateJust ve DayDate II modelleri Rolex'in trade mark'覺 haline gelmi k羹lt tasar覺mlar覺n覺n g羹n羹m羹z Over Sized Watch trendleriyle 繹rt羹mesi maksad覺yla tasarlanm覺 saatler.. 41mm. kasa 癟ap覺 ile s覺k覺nt覺m yok lakin bu esiz modelleri 36mm. versiyonlar覺yla tan覺m覺 ve sevmi bir saat sever olarak yeni nesil b羹y羹k t羹revlerine al覺amad覺m a癟覺k癟as覺..
Elbette beeniler g繹receli, marka ve model olarak da s繹ylenecek fazla bir ey yok.. Pekala DJ veya DD II modelleri de al覺n覺r, zevkle de kullan覺l覺r..

Ben 繹zellikle yukar覺da sayd覺覺m hususlardan 繹t羹r羹 GV olmayan, siyah kadran bir Milgauss'tan yana kullan覺rd覺m se癟imimi.. Eer se癟enekleri DJ gam覺 i癟erisinden yapmak gerekiyorsa tercihim kesinlikle 36mm. versiyonun mutlaka Jubilee bilezik, Fluted bezel, koyu renk kadranl覺 ve stick/baton marker indeksli konfig羹rasyonlar覺 eklinde olurdu..

Altanos, GV yorumu disinda Razz'in dediklerine tamamen katiliyorum. DJII mavi kadran beyaz index disinda benim icin No Go bir model. 36 mm olanlar ise :super: Bu durumda benim cevabim Milgauss GV olur. Siyah kadranli Milgauss benim icin GV'dfen farki olmayan bir saat.

Razz, Rolex looser modellerine :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj asymptote » 12 Nis 2013, 13:35

Milgauss'un en g羹zel taraf覺 yeil cam覺.. :) :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 156 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners