"pipoyu sigara gibi dudak ucunla da içiyor olabilirsin. Ağızlığın duman çıkan kısmını damağına doğru(dişlerin arkası, ağız boşluğu) gelecek şekilde ağzına yerleştirmeli ve çekmelisin" Sorunum kesin burada bence Öğrendiğim çok iyi oldu. Bi de sönmesine hiç izin vermiyorum desem yeridir sanırım
Murderbunnie 'pipoyu yormak' diye bir deyim var Pipoyu ve kendini fazla yormadan, ateşi fazla harlamadan 'serin serin' keyifle tüttürmek ve tabi ki ağız sağlığımıza Sedir Hocamızın vurgu yaptığı gibi gerekenden daha fazla özen göstermek gerekiyor Eskiden dişlerini sadece yatmadan önce fırçalayan ben, şimdi günde iki kez fırçalıyorum ve yatmadan önce mutlaka gargara yapıyorum
Bedeni de içtiği tütün gibi yanıp kül oldu, yanan bedenine olmasa da, kendisine selam olsun Ve bence her ne olursa olsun, doğum, ölüm, yanış, yıkılış, varoluş.. Bir mana barındırmadıktan ve nihayetinde bir mana meydana getirmedikten sonra hepsinin içi boş, aynı pipo gibi.. Ancak içine tütün koyunca sırrı aşikar oluyor.. Ondan sonra da pek tabii olarak; ver elini eeşittiremcekare
Kazak da çok manidar mesela, sıfır yaka. Ama ne varsa o sıfırın içinden çıkıyor.. Mesela başı ve buna bağlı olarak bildiği, düşündüğü herşey.. Hepsi 0'(n)dan