TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Frax » 27 Mar 2013, 12:11

Serdar başkan Audi'ye laf atanlar utansın :D :champ:

PoderEsBueno saatin ayrıntılı fotoğraflarını bekliyoruz mutlaka :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj serdarfb » 27 Mar 2013, 12:57

PoderesBueno :champ:

ZubFB , Reyiz TT Lb nin yeri her zaman ayrı. :thumbup: Küsenleri satıyorum zaten. :lol: :lol:

Frax :champ: Kıskanç bunların hepsi. :lol: :lol: Yok yıldızmış, bimem neymiş.. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 13:21

Frax, Serdar birakin ya... Su Serdar'in son fotograf orta konsolda ki havalandirma izgaralarina bak. Bu ölcüde ki izgaralari fabrikada taslama kaynakli tozlari ceksin diye kullaniyoruz biz :D

Cok estetik gercekten :D Ama Serdar kücükken de otobüs söförü olmak istiyordu. Biliyorum ben :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 27 Mar 2013, 13:29

Adam montunu çıkarmış başkan görmüyor musun? O ızgaralar küçük olsaydı çıkarabilir miydi montunu :D "Form follows function" başkanım, işlev estetikten öncedir :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj serdarfb » 27 Mar 2013, 13:44

Clk yazdı: Ama Serdar kücükken de otobüs söförü olmak istiyordu. Biliyorum ben :lol:

O dönemler yıldız a ilgi dumuştum. :D :D

İlk ve tek Mercedes'im 2003 model C kasa 270 CDI idi. E46 kasa 3 serisinden sonra ilk günlerde çok güzel gelmişti ama bir kaç ay sonra bir dolu sorunla karşılaştım. Sırasıyla elektrik sisteminde, enjektörlerde, radyosunda beni servise gitmek zorunda bırakacak sorunlar çıktı. :(

Son darbe, inanılması zor olsa da ön kapıların ikisinde de alt parçalarda çürüme görülmesi oldu. 2. senenin sonunda ilk fırsatta sattım arabayı. ;) ( Gerçi fazla bile kullanmışım. :lol: ) Muhtemelen benim şanssızlığımdır belki ama yaşadığım bu kötü tecrübe beni içgüdüsel olarak yıldızı yolda değil sadece havada görmem sebeptir. :lol:

Ama yok martı kanat uçar gider havalarda derseniz onu düşünebilirim. :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 15:09

Yazdiklarini okuyunca üzüldüm Serdar. :( Iki problem yaratti diye marka mi kötülenir :D

Saka bir tarafa her markada yasaniyor böyle seyler. Cevremde VW ile sorun yasayan mi istemezsin, Audi, Skoda, Seat, Lamborghi ile mi!!! (simdi dikkat ettimde hepsi ayni grubun markalari :D )

Kullandigimiz aracin markasi ne olursa olsun, problemsiz, kücük havalandirma izgarali ve 4 cembersiz olsun :D

Not: Bir tek R8 ve RS6 icin söylediklerimi yalar yutarim :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj serdarfb » 27 Mar 2013, 15:19

Markayı kötülemek ne haddimize Başkan. :lol: :lol: Mercedes bu :thumbup: :thumbup:

Mercedes her araba planı yaptığımda illaki listede oluyor. Almakta istiyorum ama bu zamana kadar seçimleri hep başka markalara kullandım nedense. :?

Biraz yaşlaniim Mercedes'ten başka araba almam zaten. :lol: :lol:

Izgara konusu önemli tabi. :thumbup: Haftada ortalama 6 litre rakı tüketimi olan bir adamın hayata ızgarasız devam etmesi mümkün değil. :champ: Favori ızgaralarıma gelince : :lol:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj ErkGS » 27 Mar 2013, 15:23

Serdar başkan biz de içeriz de...
Haftada 6 litre derken bizim bildiğimiz 7 günden oluşan haftadan mı bahsediyoruz :geek: :geek: :shock: :shock:
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan, Google [Bot], onur226, recklesstr ve 110 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners