TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 21:32

Deildir elbet asymptote hakl覺s覺n 羹stad. ama vakit ve nakit k覺s覺tlamas覺 birine a覺rl覺k vermeye neden oluyor. u an fotoraf 癟ekeceim vakitlerde saat癟i saat癟i geziyorum, netten foto yerine saat sitelerine bak覺yorum ancak. Yeni ekipman yerine de yeni saat al覺yorum :)
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj asymptote » 25 Mar 2013, 21:35

Hakl覺s覺n, paray覺 bulsan bile zaman覺 bulam覺yorsun.. Paran覺n sat覺n alamad覺覺 tek ey zaman.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Re: Ynt: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj hydrocon » 25 Mar 2013, 21:44

Mk2 yi satt覺m bir daha almam :) ya RX100 gibi b羹y羹k sens繹rl羹 bir kompak makina al覺cam yada girmiken yeni nesil ucuz ff sens繹rl羹 bir g繹vde al覺cam D600 gibi.. ikisinin aras覺nda kalmak istemiyorum..
Sen devam et sak覺n bolama..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj asymptote » 25 Mar 2013, 21:48

Aynal覺lar nas覺l hydrocon?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 21:55

Abi bir ka癟 seneye ben 5D istiyorum dur bakal覺m...
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Re: Ynt: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj hydrocon » 25 Mar 2013, 22:19

Asymptote, aynal覺lar g羹zel 繹zellikle sony nex serisi baar覺l覺 ve lenslerine de sony b羹y羹k yat覺r覺m yap覺yor zaten sonrada micro 4/3 g繹vdeleri ve lensleri s覺ralayabiliriz ki aynas覺z aleminin ba覺n覺 癟eken iki grup bu ikisi.
Genel olarak bakt覺覺m覺zda sens繹rlerin 羹rettii fotoraf kalitesi olduk癟a iyi zaten nex serisinde sony apsc sens繹r kullan覺yor. Fotoraf kalitesini 癟繹zd羹k lens 癟eitlilii ne alemde? O konuda da se癟enek say覺s覺 tatminkar ve aritmetik olarak artmakta 癟羹nk羹 繹zellikle uzakdou pazar覺nda aynas覺z k羹癟羹k sistemler hacimli dslr g繹vdelere tercih ediliyor. Konuyu 癟覺kmazda b覺rakan k覺s覺m u ucuz bir aynas覺z olarak Panasonic G1X 癟ok g羹zel makina ve g繹vde fiyat覺 bh de 320$ civar覺nda, 羹zerine objektif almak istediinde fiyat 2000$ a 癟ok rahat 癟覺k覺yor. Bu verdiim uygun 繹rnekti sistemi sony nex 6 ile deitirsek 3000$ a 癟覺kmamak elde deil. Velhas覺l rasyonel olmaktan 癟覺k覺yor..
Fotorafda saat gibi b羹t癟e ile mukabil bir yerden sonra o fotoraf kalitesi kesmiyor ne yaz覺k ki :) mk2 ve 135 f2 L lensimle akam istiklalde flas覺z fotoraf 癟ektiimde farkl覺 bir alemin var olduunu anlam覺t覺m :)
Setimi elden 癟覺kard覺覺mdan beri bekliyorum ucuz birey alam覺yorum 羹rettii fotoraf kalitesinden 繹t羹r羹 :) bir evlilik hediyesi olarak anneme D600 ald覺rsam muhteem olabilir :)
basto, mk2 g羹zel ama ff 癟ok maliyetli croplu g繹vdede kulland覺覺n her objektifi kullanamazs覺n ama kalitesi lati lokum o ayr覺 :)
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj neco » 25 Mar 2013, 22:34

bastro; fotolar 癟ok g羹zel ellerine sal覺k,, bende 繹nceki senelerde senin gibi fotoraf hobimdi, saat merak覺 balay覺nca pek ilgilenemez oldum,, tam 100mm f2,8 ve 17-50mm f2,8 alacakken vazge癟tim onun yerine gittim saat ald覺m :D
Kullan覺c覺 avatar覺
neco

Kay覺t: 10 Kas 2012, 12:35

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 22:46

Asl覺nda saatten 繹nce 85 mm f2.8 de al覺nabilir neco :thumbup:

Teekk羹rler
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners