TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj serdarfb » 22 Mar 2013, 21:03

Resim
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Clk » 22 Mar 2013, 21:20

Eylül 2012`den beri hayallerini kurdugum, 3. arac olarak almayi beceremedigim icin Frax kardesimin dilinde alay konusu olmami saglayan arac ile bir Steering Wheel Shot. Birbirini tamamlayan ikili Rolex Daytona ve SLS AMG.

Resim

Not: Bu fotograf ile kendimi de ifsa etmis oluyorum :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 22 Mar 2013, 21:23

Clk :super: En yakın zamanda alırsın umarım martı kanat'ı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 22 Mar 2013, 21:32

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mucadeleci » 22 Mar 2013, 21:39

TSF'li değil miyiz alayımız artiziz :D *Clk başkan inşallah "hayırlısı ile" alırsın efsaneyi :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mlm » 22 Mar 2013, 22:16

Clk Hollywood yıldızı çıktı :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Saatlerimiz Direksiyon Başında!!! Steering Wheel Wristsh

Mesaj mucadeleci » 22 Mar 2013, 22:54

mucadeleci yazdı:*herojd11 teşekkürler :thumbup: supra ve celica yerine FT86 üretildi bu sene ülkemize geleceği gibi bir haber var ama emin değilim. resmi aşağıda olan araç subaru ve toyota ortaklığında üretilecek ki subaru hisselerinin büyük bir kısmı yada tamamı toyota ya ait diye biliyorum.
Edit: üstteki resim katalog fotoğrafı alttaki ise concept...
Resim
Resim

Resim
Pazartesi günü İzmir de GT86 yı test etme şansım oldu, gücünü devirden ziyade torkdan alan amerikan arabalarına alışık olduğumdan benim için farklı bir deneyimdi ama çok keyif verici, karakteristik bir spor otomobil, çok aman aman hızlı/güçlü bir araç değil ama kapasitesi dahilinde (200bg. atmosferik, 2.000 cc. boxer motoru ile) gayet başarılı ve keyifli, motor sesini göğüs kafesinizde hissediyorsunuz, özellikle 5000 ila 7000 devir arasındaki tepkileri müthiş. Şanzuman gayet başarılı, özellikle 2. viteste verdiğiniz direktifleri motora iletişi çok iyi, 3. ve 4. viteslerde ha keza son derece seri. Tekrar etmek isterim ki; 5-7000 devirler arasında ceylan gibi sekiyor mübarek :) Fren sistemi de başarılı özellikle ESP (umarım doğru sistemden bahsediyorum) çok başarılı, 160 km ile giderken ellerinizi direksiyondan çekip tüm gücünüzle frene yüklenseniz dahi araçta en ufak bir sağa sola kaçma, yolundan sapma eğilimi görmüyorsunuz. VSC sistemi devrede olduğu sürece virajlarda kendinizi alabildiğine güvende hissediyorsunuz, keskin sayılabilecek bir viraja 180km ile girdim zerre savrulma yok (aracın tahrik ediciliği ile) viraj içinde gaza yüklenmeye devam ettim ve -0- savrulma ile virajı büyük bir keyif ile tamamladık, VSC devre dışında iken kıçı başı ayrı oynayan bir araç oluyor , gerçi sadece bir kere kavşaktan dönerken VSC yi devre dışı bıraktım bu nedenle çok bir yorum yapamayacağım ama aracın buzda kaçan kedi kıvamında bir hali olduğunu hissetmeme yetti :) Yine beğendiğim noktalardan biriside aracın görüş açısının genişliği, dikiz aynasından baktığınızda arkanızı son derece rahat olarak görebiliyorsunuz, karşınızı ve sağınızı solunuzu ha keza geniş bir açı ile gözleyebiliyorsunuz, oturma pozisyonuda hem ergonomik hemde sportif, malumunuz bu tarz kompakt spor otomobiller bunlara pek olanak vermezler genelde. 215/45 R 17 boyutlarındaki lastikler biraz kalın yanaklı ve tabanı hafif dar kalıyor araç için, bunun yerine 225/40 R18 ölçülerindeki yumuşak bir lastik ve keyifle seçilmiş bir jant kombinasyonu daha uygun bir seçim olacaktır... Alabildiğine tahrik edici ve tatminkar bir spor araç buna rağmen yakıt tüketimi ortalama yaklaşık olarak 10lt. Yani kısacası erkekler için tam bir şehir içi oyuncağı...
Fiyatına gelince bence çoook fazla yani kısaca yukarıdaki özellikler için bu para verilmez, boşu boşuna yordular beni :D Bu ne arkadaş 130.000 tl. verip GT86 alınır mı hiç? :) (takdir sizden birazda ite kaka) :D
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Frax » 23 Mar 2013, 00:44

Clk yazdı:Eylül 2012`den beri hayallerini kurdugum, 3. arac olarak almayi beceremedigim icin Frax kardesimin dilinde alay konusu olmami saglayan arac ile bir Steering Wheel Shot. Birbirini tamamlayan ikili Rolex Daytona ve SLS AMG.

Resim

Not: Bu fotograf ile kendimi de ifsa etmis oluyorum :D

Alay :shock: :oops: Şu rmuhteşem makineye bir süre oturdum motor sesi bile yok, sürmedim bile ancak hisler tarif edilemez gerçekten kusursuz :thumbup: Dilerim en kısa sürede sahip olursun abi, sen bana bakma 3 lira fatura ödeyince servise belim büküldü, böyle boş konuşuyorum :D
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad ve 103 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners